Follow

Στην τεχνική ηγεσία του Εύνικου ο Αντωνόπουλος


Στον πάγκο του Εύνικου θα βρίσκεται από την νέα σεζόν ο Γιάννης Αντωνόπουλος, καθώς ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιώργου Ρουμπελάκη στον Πανιώνιο θα αναλάβει τα ηνία της νεοφώτιστης στην Α2 Γυναικών ομάδας των Άνω Λιοσίων, αντικαθιστώντας την Ελένη Μίχα.

Ο Αντωνόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 ως προπονητής Ακαδημιών και τμημάτων υποδομής, ενώ βρέθηκε στο πλευρό καταξιωμένων προπονητών όπως οι Δημήτρης Τζιάλλας, Νίκος Λινάρδος και Γιώργος Μπαρτζώκας.

Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε πάνω από 25 ομάδες, τόσο του ανδρικού όσο και του γυναικείου μπάσκετ, σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε εθνικά πρωταθλήματα, έχοντας στο παλμαρέ του 15 ανόδους! Μάλιστα, τα έξι τελευταία χρόνια μετρά ισάριθμες ανόδους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.

Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο πλευρό του Άγγελου Τσίκληρα στην γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου, ενώ να σημειωθεί πως το 2017 βρέθηκε για δύο μήνες στις ΗΠΑ, για να παρακολουθήσει τις προπονήσεις και τα παιχνίδια προετοιμασίας της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας του πανεπιστημίου του Duke.



Πηγή: www.superbasket.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment