Follow

Το δυνατό χαρτί του Μπουραϊμη: Χρήστος Ρούσσας


Μία από τις επιλογές Μπουραϊμη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι ο ηπειρώτης Χρήστος Ρούσσας. Θα είναι στην πρώτη γραμμή των στελεχών, στα οποία στηρίζεται για την επανεκλογή του στον Δήμο Φυλής.

Η υψηλή δημοτικότητά του καθώς και οι ενέργειές του τον καθιστούν ένα από τα στελέχη εκείνα που θα πρωταγωνιστήσουν στην παράταξη της Δύναμης Συμμετοχής.


Ο Χρήστος Ρούσσας ήταν από την πρώτη στιγμή κάθετα αντίθετος με την προοπτική της μεταφοράς των συλλόγων του δήμου Φυλής σε ένα και μοναδικό χώρο και δεν το έκρυψε ποτέ. Ως πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων έχει καταφέρει να διοικεί έναν πολύ δραστήριο σύλλογο. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Μένη Πιρπινιά είχε αναφέρει: "Μέχρι να ολοκληρωθεί η «Στέγη των Ηπειρωτών», για την οποία δήμαρχος και αντιδήμαρχος έχουν δεσμευτεί δημόσια και πραγματικά πιστεύουμε ότι έχουν ειλικρινές ενδιαφέρον, το πρόβλημά μας είναι πολύ μεγάλο. Ένας Σύλλογος με 31 χρόνια ιστορία και μεγάλη προσφορά στον τόπο δε μπορεί να αγνοηθεί. Αν ο δήμος δεν μας βοηθήσει, θα αναγκαστούμε να βγούμε στην «επαιτεία». Να παρακαλέσουμε και να προκαλέσουμε το πατριωτικό αίσθημα των Ηπειρωτών. Είμαι σίγουρος πως όλοι, με τον τρόπο τους, θα συνδράμουν. Εύχομαι όμως και ελπίζω να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο, γιατί θα το θεωρούσα μεγάλη ήττα για ένα δήμο που είχε ανέκαθεν σε περίοπτη θέση τους πολιτιστικούς συλλόγους".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:








ΒΙΝΤΕΟ: ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ 
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment