Follow

Σε δύο δόσεις οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Φυλής


Με έναν πρωτότυπο τρόπο προσπάθησε ο Δήμαρχος Φυλής να κατευνάσει τις αντιδράσεις στο εσωκομματικό κλίμα στην παράταξη Νέα Εποχή.

Αποφάσισε την ανακοίνωση των ονομάτων των αντιδημάρχων και των "αναπληρωτών δημάρχων" σε δύο δόσεις, ώστε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, να αφήσει ελπίδες στους υπόλοιπους και να δώσει οριστικό μήνυμα αποκλεισμού σε κάποιους άλλους.

Ανακοίνωσε λοιπόν την επιλογή των Καμπόλη, Μαυροειδάκο, Μπρέμπο, Οικονομάκη και Σχίζα στις μισθοδοτούμενες θέσεις των αντιδημάρχων. Άφησε χωρίς ανακοίνωση (αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις την Κυριακή) τις υπόλοιπες θέσεις ώστε να μετρήσει αντιδράσεις και να οριστικοποιήσει τις επιλογές.

Φυσικά η μεγάλη μάχη γίνεται για τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Φυλής, ενώ ελάχιστοι είναι οι αναπληρωτές δήμαρχοι που έχουν σίγουρη τη θέση τους. Ένας από αυτούς ο Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος θεωρείται βέβαιο πως θα παραμείνει στην Κοινωνική Υπηρεσία με νέες ίσως αρμοδιότητες. Στις διευρυμένες όμως αρμοδιότητες του δημοτικού συμβούλου από το Ζεφύρι, αντιδρούν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι.

Εκτός από κάθε αξίωμα αναμένεται να τεθεί ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κρητικός, ενώ επισφαλής είναι η θέση και των τριών προέδρων των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Άνω Λιοσίων και Φυλής.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment