Follow

Σύμπραξη Ερυθρού Σταυρού Άνω Λιοσίων και Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας


Την ανικανότητα του Δήμου Φυλής και την παντελή έλλειψη ιατρικών υπηρεσιών από τον Δήμο Φυλής εκμεταλλεύονται άλλοι φορείς. Θυμίζουμε πως ποτέ δεν λειτούργησαν τα Κοινωνικά Δημοτικά Ιατρεία που θα δημιουργούσε ο Γκίκας Χειλαδάκης, αφού η Διοίκηση Παππού αποφάσισε το κλείσιμο της ΚΕΔΗΦ, την αποπομπή Χειλαδάκη και το πάγωμα όλων των κοινωνικών δομών που θα δημιουργούνταν. Μάλιστα, παρά τις εξαγγελίες του υπεύθυνου για υγειονομικά θέματα κύριου Αντωνόπουλου, μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί καμμία ιατρική δομή στον Δήμο Φυλής. Αντιθέτως, ο Ερυθρός Σταυρός Άνω Λιοσίων ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Και φυσικά πολύ καλά έκανε, γιατί δε μπορεί να περιμένει ο πληθυσμός των Άνω Λιοσίων, πότε θα ξυπνήσει η Διοίκηση του Δήμου Φυλής, ώστε να έχει ιατρικές παροχές.

Ο Εκπαιδευτικός Υγειονομικός Σταθμός Άνω Λιοσίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. Η συνεργασία αυτή θα αφορά πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας με δωρεάν λήψη test pap από τον Ε.Υ.Σ. ενώ ο κυτταρικός έλεγχος και η αξιολόγηση του επιχρίσματος θα πραγματοποιείται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Στόχος της συνεργασίας θα είναι η κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του Δήμου Φυλής, ανεξαρτήτως ασφαλιστικού φορέα, με έμφαση στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Πηγή: http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/proionta-ypiresies/news/40331/synergasia-ees-me-tin-elliniki-antikarkiniki-etaireia.html
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment