Follow

Survivor: αποκαλύφθηκαν οι υποψήφιοι


Ο Βασσάλος γκρινιάζει στους Μαχητές ότι δεν έχουν πάθος και τα βάζει ειδικά με Σάρα και Ελισάβετ που δεν μπόρεσαν να σταυρώσουν παρά μόνο μία νίκη - Στο πλευρό του και ο Σπαλιάρας

Ο Χρανιώτης, εμφανώς επηρεασμένος από το γεγονός ότι είναι προτεινόμενος, είχε μόνο νίκη και δύο ήττες (έχασε ακόμη κι από τον Ορέστη, που δεν πετυχαίνει στόχο ούτε με τηλεκατευθυνόμενα και κέρδισε μόνο τον Σπαλιάρα, που περνάει δράμα στα αγωνίσματα, καθώς του πάει περισσότερο ο ρόλος του «κοινού») ενώ ο Χανταμπάκης, που δεν αγωνίστηκε πολύ, είχε μία νίκη και μία ήττα.

Μόνο ο Αγγελόπουλος, με το γνωστό του πάθος και τις θεαματικές βουτιές του, κατάφερε να έχει θετικό ισοζύγιο, πετυχαίνοντας δύο νίκες και μία ήττα. Ήταν μάλιστα και εκείνος που πανηγύρισε πιο έντονα απ’ όλους τις νίκες της Ειρήνης Παπαδοπούλου, επιβεβαιώνοντας ότι οι δυο τους έχουν έλθει πιο κοντά.

Όμως οπως ειναι γνωστό και απο τα σχόλια του κοινού αυτές τις μέρες. Αυτός που αποχωρεί είναι ο δήθεν αρχηγός Στέλιος Χανταμπάκης. 

Aν θες και εσύ να ενημερώνεσαι για τα τελευταία νέα, κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


Τέλος ενα βίντεο κυκλοφορεί στο ίντερνετ τις  τελευταίες μέρες που διακωμωδεί τα όσα συμβαίνουν στους διάσημους με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment