Follow

Το Γραφείο Τύπου Προπαγάνδας του Δήμου Φυλής


Εδώ τα καλά δελτία τύπου προπαγάνδας! Φρέσκα! Σπαρταράνε! Βιομηχανία υπερπαραγωγής δελτίων τύπου για τα πάντα έχει στήσει ο Δήμος Φυλής και βγαίνουν με τέτοιο ρυθμό που δεν
προλαβαίνουμε να τα διαβάσουμε. Δελτία τύπου για τα αυτονόητα, αλλά κυρίως για να γίνεται Αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση. Γραφείο τύπου και επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής, στην υπηρεσία του Δημάρχου και όχι των Δημοτών.

Ίσως είναι ο μοναδικός Δήμος, του οποίου η επίσημη ιστοσελίδα, ασχολείται συστηματικά με το να κατηγορεί την Αντιπολίτευση. Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά αλλού, όσο και να ψάξετε, δείτε τις ιστοσελίδες των Δήμων, Αχαρνών, Περιστερίου, Ιλίου, Πετρούπολης, Αιγάλεω, Πειραιά, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων - Καματερού κλπ, και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε! Ουσιαστικά η διοίκηση του Δήμου Φυλής, έχει μετατρέψει την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, σε εργαλείο προπαγάνδας εναντίον της Αντιπολίτευσης και σε όποιον δεν πάει με τα «νερά» της, φιμώνοντας παράλληλα όποια αντίθετη άποψη. 

Δηλαδή με άλλα λόγια, αυτοί που ασχολούνται με τα του γραφείου τύπου του Δήμου Φυλής και που πληρώνουν οι Δημότες, αντί να ασχολούνται αποκλειστικά με το να προβάλουν δράσεις του Δήμου και ότι άλλο ενδιαφέρει τον πολίτη για την καθημερινότητα του, δείχνει ότι κύριο μέλημά τους είναι, με το να επιτίθενται στην Αντιπολίτευση. Άλλο ένα παράδοξο, που συμβαίνει μόνο στο Δήμο Φυλής και μια ματιά στην ιστοσελίδα του Δήμου είναι αρκετή για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοεί η «στήλη»...Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή: http://pitsounicity.gr/dimos-fylis/11429-yperparagogi-deltion-typou-propagandas-sto-dimo-fylis
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment