Follow

Παρέδωσαν φαρμακευτικό υλικό στο Κοινωνικό Φαρμακείο που δεν έχει φαρμακοποιό!


Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής έκανε την εξής ανακοίνωση:

Παράδοση φαρμακευτικού υλικού!
Στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιούν ο Α΄ παιδικός σταθμός Φυλής, ο σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Φυλής και ο σύλλογος νέων Φυλής ¨Η ΦΥΛΗ¨, ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη δράση για συλλογή φαρμακευτικού υλικού. 

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Α΄ παιδικού σταθμού Φυλής κος Σταματάκος Ευάγγελος παρέδωσε εκ μέρους του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. φαρμακευτικό υλικό, το οποίο συλλέχθηκε από τους γονείς στο χώρο του σταθμού, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου Φυλής κος Κεφαλάς Νικόλαος παρέδωσε εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου φαρμακευτικό υλικό που συλλέχθηκε από γονείς του δημοτικού σχολείου και ο πρόεδρος του συλλόγου νέων ¨Η ΦΥΛΗ¨ κος Πίνης Κωνσταντίνος παρέδωσε εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου φαρμακευτικό υλικό που συλλέχθηκε από τους νέους της Φυλής και τα παρέδωσαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Πραγματικά πολύ ωραία η κίνηση του κ. Σταματάκου, του δημοτικού σχολείου Φυλής και του συλλόγου νέων Φυλής. Όμως ποιος φαρμακοποιός θα δώσει αυτά τα τα φάρμακα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τη διανομή των τροφίμων;

Θα απαντήσει επιτέλους η Διοίκηση Παππού γιατί δεν έχουν φτιάξει τόσα χρόνια δoμή Κοινωνικού Φαρμακείου; Ο κ. Αντωνόπουλος και η κυρία Μπάρα ως υπεύθυνοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής θα μας απαντήσουν πώς μοιράζουν τα φάρμακα; Ποιος υπάλληλος - ποιος διευθυντής, ποιος προϊστάμενος και ποιος άλλος τέλοσπάντων -  παίρνει την ευθύνη της διανομής; Ή μήπως δε γίνεται καμμία διανομή και όλα αυτά είναι για να βγάζουμε φωτογραφίες;

Εμείς περιμένουμε απαντήσεις που όμως δε λαμβάνουμε. Η αναξιοπιστία των δύο αντιδημάρχων μεγαλώνει όσο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ στα ερωτήματα που τους θέτουμε. Εμείς περιμένουμε τις απαντήσεις τους για να τις δημοσιοποιήσουμε και μακάρι να μας διαψεύσουν !!

Σχετικά άρθρα:




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment