Follow

Γεωργιάδης: Άργησε λίγα χρόνια αλλά τελικά προσχώρησε στην παράταξη Παππού


Έπρεπε να φτάσει 5 Μαϊου 2017 για την προσχώρησή του στην παράταξη «Νέα Εποχή», του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Γεωργιάδης. Αυτό ανακοίνωσε κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων «Η Τραπεζούντα".

Ένω είχε αποχωρήσει εδώ και χρόνια από την παράταξη Μπουραϊμη και πήγαινε ταξιδάκια με την Διοίκηση Παππού και ξημεροβραδιαζόταν στο γραφείου του Δημάρχου, γιατί έκανε τόσο καιρό να ανακοινώσει την ένταξή του στην ομάδα;

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές απέναντι στον Δήμαρχο Φυλής να μην ενταχθεί στην πολιτική ομάδα ο πρώην άμεσος συνεργάτης του Μπουραϊμη. Τελικά ο Δήμαρχος Φυλής παρέκαμψε τις αντιδράσεις και ιδιαίτερα αυτές των ποντιακής καταγωγής συμβούλων και ανακοίνωσε την προσχώρηση:


«Σήμερα Βασίλη σε καλωσορίζω στην μεγάλη μας ομάδα, στην μεγάλη μας παράταξη, ξεκινάμε όλες κι όλοι μαζί δυνατά. Είχα δύο Πόντιους Δημοτικούς Συμβούλους, το Γιώργο Σονίδη και το Γιώργο Αδάκτυλο και σήμερα με χαρά βλέπω ότι έχω δίπλα μου και τρίτο Πόντιο Δημοτικό Σύμβουλο», ανέφερε ο Δήμαρχος Φυλής.




ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment