Follow

Νέα παιδική χαρά Αγίου Γεωργίου: Τσιγκουνεύτηκαν να βάλουν ειδικό τάπητα σε όλη τη παιδική χαρά!


Με έκπληξη αντικρύσαμε τη νέα παιδική χαρά που θα δωθεί σε λίγες ημέρες στα παιδιά στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου των Άνω Λιοσίων.

Εμείς είχαμε την εντύπωση πως απλώς δεν είχε τελειώσει το έργο, αλλά από ότι φαίνεται το έργο έχει τελειώσει και το μόνο που απομένει είναι η ηλεκτροδότηση της παιδικής χαράς.


Δε το συζητάμε πως πρόκειται για μια πολύ όμορφη παιδική χαρά και θα αναβαθμίσει την περιοχή και συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Αττικής για την χρηματοδότηση του έργου. Όμως θέτουμε τα εξής ερωτήματα στην Επιτροπή Παραλαβής του Έργου:

Είναι δυνατόν να είναι η μισή παιδική χαρά καλυμμένη με τον ειδικό τάπητα για να μη χτυπήσει κάποιο παιδί και η υπόλοιπη μισή να μην είναι;


Θεωρείτε λογικό να επιλέγει το παιδί για το πού θα πέσει και θα χτυπήσει; Σε μία παιδική χαρά τα παιδιά τρέχουν σε όλο το μήκος και το πλάτος της. Δεν επιλέγουν που θα πέσουν... Το ότι είναι καλυμμένη με χώμα δε ξέρετε ότι όταν έχει αέρα αυτό το χώμα ουσιαστικά θα το "τρώνε" οι γονείς και τα παιδιά;


Νομίζουμε πως επειδή ξοδέψατε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ για την κατασκευή της παιδικής χαράς, είναι κρίμα να μη κάνετε απολύτως σωστά την δουλειά και να τοποθετήσετε τον ειδικό τάπητα σε όλο το μήκος και το πλάτος της παιδικής χαράς !



Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ Ο.Τ. 322Α ΚΑΙ 322Β Π.Ε. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ"


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment