Follow

Το βράδυ του Σαββάτου και αύριο Κυριακή συνεχίζει το Αναρριχητικό φεστιβάλ στη Χασιά


Ο Σπύρος Μπρέμπος δε θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη μέρα του φεστιβά και εξάσκησε τις δυνατότητές του στην τοξοβολία... Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης, το νυχτερινό live Rock πάρτι στα βράχια το βράδυ του Σαββάτου!

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ο Ορειβατικός Σύλλογος ΕΠΟΣ Φυλής διοργανώνει, με τη βοήθεια του Δήμου Φυλής, στις 6 και 7 Απριλίου το 3ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ.

Πρόκειται για μια αθλητική γιορτή που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και έχει καθιερωθεί ως η μοναδική στην Αττική και μεταξύ των καλύτερων της Χώρας.
Με επίκεντρο την προσβάσιμη στο κοινό θέση «Πλάτωσι», στην είσοδο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, το 3ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ εκφράζει την προσπάθεια καθιέρωσης του λεγόμενου Αναρριχητικού Πάρκου Πάρνηθας, ως διεθνούς αναρριχητικού κέντρου. Ταυτόχρονα, με μια σειρά από παράλληλες δραστηριότητες (πεζοπορία, yoga, slackline, ποδήλατο), αναδεικνύεται ο φυσικός και αρχαιολογικός πλούτος της Πάρνηθας, στο πλαίσιο της προώθησης του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή.
Με την εμπειρία των στελεχών και των εθελοντών του ο ΕΠΟΣ είναι έτοιμος να υποδεχθεί διπλάσιο, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αριθμό αρχάριων αλλά και έμπειρων αναρριχητών, από όλη τη χώρα, με δυνατότητα διανυκτέρευσης σε σκηνές, κοντά στα βράχια, όπου θα πραγματοποιηθεί η αναρρίχηση.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ)








Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment