Follow

Μυστήριο με τρύπες σε βαγόνι του προαστιακού στο Μενίδι: Προβοκάτσια ή πυροβολισμοί;


Με κάθε επιφύλαξη αναμεταδίδουμε την είδηση και τις εικόνες για "πυροβολισμούς" σε τρένο στο Μενίδι.

Επειδή η κατάσταση είναι έκρυθμη και είναι δύσκολο από εδώ και πέρα να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις, τις μεταδίδουμε ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. 

Το δημοσίευμα του bloko.gr:

Νέες φωτογραφίες από τους πυροβολισμούς στο τρένο - Προβοκάτσια για να πέσει λάδι στη φωτιά;

Το bloko.gr παρουσιάζει δύο νέες φωτογραφίες από τους ισάριθμους πυροβολισμούς σε δύο βαγόνια της αμαξοστοιχίας που ξεκίνησε νωρίτερα από το σταθμό Λαρίσης με
προορισμό την Χαλκίδα, αλλά φευ, ακινητοποιήθηκε -ευτυχώς χωρίς θύματα- λίγο μετά το σιδηροδρομικό σταθμό των Αχαρνών.

Και στις δύο φωτό, όπως και στην αρχική που δημοσιοποιήσαμε, αποτυπώνεται αυτό που προσδιορίσαμε στην προηγούμενη ανάρτηση. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, με δεδομένο ότι οι σφαίρες που θρυμμάτισαν και διαπέρασαν τα τζάμια, ρίχτηκαν σε δύο βαγόνια με 20 άτομα επιβάτες το καθένα.

Στο ερωτημα που θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν την έρευνα, είναι εάν οι δύο σφαίρες έχουν αμιγώς προβοκατόρικο ή όχι χαρακτήρα, από χωρους που επιθυμούν διακαώς να συντηρήσουν αμείωτη την ένταση στην περιοχή, αποβλέποντας σε πολιτικά οφέλη, όπως για παράδειγμα συνέβη με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ PROTOTHEMA.GR

Μυστήριο με τρύπες σε βαγόνι του προαστιακού στο Μενίδι

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε τζάμια συρμών του προαστιακού προκλήθηκαν τρύπες χωρίς κανείς να μπορεί ακόμα να διευκρινίσει αν υπήρξε πυροβολισμός ή αν κάποιος πέταξε πέτρα

Ένα νέο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μενίδι σε τρένο του προαστιακού με κατεύθυνση τη Χαλκίδα προβληματίζει τις αρχές.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε τζάμια συρμών του προαστιακού προκλήθηκαν τρύπες χωρίς κανείς να μπορεί ακόμα να διευκρινίσει αν υπήρξε πυροβολισμός ή αν κάποιος πέταξε πέτρα.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με εκπρόσωπό της που μίλησε στο protothema.gr να αρκείται στο σχόλιο ότι όλα είναι υπό διερεύνηση.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι εντοπίστηκαν δύο σφαίρες.

Την αστυνομία ενημέρωσε ο μηχανοδηγός, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκαν επίθεση δύο βαγόνια. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έκαναν έρευνα και κατά πληροφορίες η αρχική εκτίμηση, σύμφωνα με πηγές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι ότι πρόκειται για επίθεση με πέτρες καθώς είχε σπάσει μόνο το ένα από τα δύο επίπεδα του διπλού τζαμιού.


Πηγή: http://www.bloko.gr/2017/06/blog-post_248.html

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment