Follow

O Γιώργος Αβράμης βγάζει ανακοίνωση για τα γεγονότα στο Μενίδι και καλεί σε κινητοποιήσεις


Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ έκανε την εξής ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνδημότες, 
Χρόνια τώρα στο δήμο μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή εκκολάπτεται το «αυγό του φιδιού», με την ανοχή όχι μόνο της πολιτείας αλλά και των τοπικών αρχόντων. Δυστυχώς στο γειτονικό δήμο Αχαρνών, αυτό έσπασε, με τον πιο τραγικό τρόπο, το θάνατο ενός 10χρονου παιδιού.
Στο Ζεφύρι, στη Λίμνη, στο Τσουκλίδι, στον Άγιο Ιωάννη, στον Άγιο Γεώργιο και σε όλο το Δήμο Φυλής, οι συνδημότες μας ζουν ένα καθημερινό εφιάλτη εξαιτίας των γνωστών παραβατικών ομάδων. Την ίδια ώρα η διοίκηση του Δήμου μας αναλώνεται σε εκδηλώσεις, φιέστες και πανηγύρια. Η σημερινή αλλά και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, είναι χρόνια τώρα απλοί θεατές στο έργο που παίζεται στις γειτονιές του δήμου μας. Όλοι γνωρίζουμε το γιατί ……….. !!!!!!!!
Θέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα προς τη κεντρική πολιτική εξουσία, αλλά και στην διοίκηση του δήμου φυλής :
1. Έως πότε θα περνούν οι σφαίρες πάνω από τα κεφάλια μας και κάποιοι θα σφυρίζουν αδιάφορα???
2. Έως πότε τα σπίτια μας θα είναι βορά στις ορέξεις όλων των ομάδων παραβατικότητας???
3. Έως πότε τα παιδιά μας θα φοβούνται να γυρίσουν μόνα τους από τα σχολείο και δεν θα μπορούν να παίζουν ανέμελα στις γειτονιές του δήμου μας???
4. Ποιος φταίει για την ασυλία που παρέχεται σε διάφορες ομάδες παραβατικότητας, από κρατικούς και τοπικούς παράγοντες??? 
5. Έως πότε στο Δήμο μας θα υπάρχουν άβατα και γκέτο ???
Ζητάμε αύριο από το Δήμαρχο Φυλής, τη σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα τη παραβατικότητα στο δήμο μας.
Εάν η πρόταση μας δεν γίνει αποδεκτή, θεωρούμε ότι εξυπηρετούνται άλλα συμφέροντα, πέρα από αυτά των δημοτών μας…….
Καλούμε τους συμπολίτες μας, στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/6/2017 και ώρα 18:00, μπροστά από το Δημαρχείο Φυλής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παραβατικότητα και εγκληματικότητα στο Δήμο μας .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment