Follow

Η κατάσταση εκτός ελέγχου: Στέκι τοξικομανών ο Παιδικός Σταθμός Ζεφυρίου!!


Σύμφωνα με μήνυμα δημότη τις τελευταίες ημέρες ο  εξωτερικός χώρος του Δεύτερου Παιδικού Σταθμού Ζεφυρίου έχει γίνει το ΝΕΟ στέκι των τοξικομανών του Μενιδίου. Εκατοντάδες άτομα γεμίζουν το λεωφορείο του Ζεφυρίου και έρχονται στις περιοχές γύρω από τα Lidl για να αγοράσουν τη δόση τους. Με λίγα λόγια το πρόβλημα του Μενιδίου έχει μετακομίσει στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία κατοίκου της περιοχής, ύστερα από μήνυμα που μας έστειλε επωνύμως (δε δημοσιοποιούμε το όνομα, αλλά είναι στη διάθεση κάθε υπευθύνου, αφού συναινεί και ο ίδιος):

"Έξω από τον παιδικό σταθμό Ζεφυρίου που βρίσκεται στην οδό Σουλίου, μαζεύονται ναρκομανείς και παίρνουν τη δόση τους. Η κατάσταση όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ επικίνδυνη. Πλέον είναι απαγορευτικό τα παιδιά να βγουν στην αυλή να παίξουν, αφού θα αντικρίσουν αυτό το θέαμα, και όπως καταλαβαίνετε η ζωή μας έχει αλλάξει. Πλέον σκεφτόμαστε να βγούμε έξω από το σπίτι μας. Σήμερα εμφανίστηκε και η αστυνομία κάποια στιγμή, αλλά στη συνέχεια οι ναρκομανείς απλά επανήλθαν".

Εμείς ρωτάμε τον κύριο Δήμαρχο, αν έχει πάρει κάποια μέτρα. Έχει ενημερώσει την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας και Δημόσιας Τάξης για τη νέα κατάσταση στο Ζεφύρι; 

Ποιος θα είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί στον Παιδικό Σταθμό; Ο κ. Κούρκουλος, ο κ. Δήμαρχος, το άφαντο και αμίλητο Συμβούλιο Παραβατικότητας, η Αστυνομία που βρίσκεται λίγα στενά παραπέρα, ο κ. Τόσκας, ο κ. Παππούς... Ποιος;;;;;  Περιμενούμε απαντήσεις ΑΜΕΣΑ.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment