Follow

Εναντίον των κινητοποιήσεων των κατοίκων για τον Προαστιακό η Δημοτική Αρχή


Χωρίς τη συμμετοχή της Διοίκησης του Δήμου Φυλής πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό του Προαστιακού Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με ανάρτηση ενός από τους συγκεντρωμένους βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα:

(η ανάρτηση προέρχεται από το χρήστη Κώστα Βλάχο, στη σελίδα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (https://www.facebook.com/groups/459662161074668/?fref=ts)

Συνοπτικά για τη σημερινή συνάντηση:
Θετικά:
(+) Όντως είχαμε περισσότερο κόσμο από χθες.
(+) Το Star Channel πήρε αρκετά πλάνα και συνεντεύξεις ικανές να δείξουν τον αγώνα που ξεκινήσαμε.
(+) Έστω και για λίγη ώρα προκλήθηκε καθυστέρηση δρομολογίων η οποία μπορεί στο μέλλον να φανεί κρίσιμη.
(+) Αποφασίστηκε να πάει τη Δευτέρα το πρωί μια επιτροπή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ώστε να συζητηθεί το θέμα απευθείας με τους υπεύθυνους.
Αρνητικά:
(-) Ο Δήμαρχος και λοιπά κλιμάκια, ήταν γι' άλλη μια φορά άφαντοι, αποδεικνύωντας ξανά πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο και ξαφνικό γι' αυτούς, παρά μόνο για τους απλούς δημότες.
(-) Παρ' όλο που ήμασταν περισσότεροι, δεν ήμασταν αρκετοί ώστε να προκαλέσουμε μεγαλύτερο "πρόβλημα", οπότε η αστυνομία βρήκε πάτημα για παρακώλυση κυκλοφορίας και προειδοποίηση γι' αυτόφωρο (συμπεριφέρθηκε όμως με πολύ σωστό τρόπο).
Συμπέρασμα:
Η αρχή έγινε και ελπίζουμε για μια καλύτερη συνέχεια με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠ' ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που ενδιαφέρεται για τον τόπο του, τον εαυτό του και το μέλλον των παιδιών του! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ CITYFACE.GR


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment