Follow

ΑΤΜ της Eurobank στο Δημαρχείο Φυλής μετά από πιέσεις του Δημήτρη Καμπόλη


Στην τοποθέτηση νέου μηχανήματος ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) στην είσοδο του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια προχώρησε η Eurobank.
Ήδη σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου ξεκίνησαν οι διαδικασίες τοποθέτησής του. Το μηχάνημα είναι τελευταίας γενιάς, είναι εγκιβωτισμένο σε δικό του περίπτερο και τοποθετήθηκε σε χώρο που διέθεσε ο Δήμος Φυλής, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.
«Πριν από 8 μήνες που ο Δήμος Φυλής υπέγραψε τη σύμβαση με την Eurobank, είχα ξεκαθαρίσει ως Αντιδήμαρχος Εσόδων, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας πως για την μεταξύ μας αγαστή συνεργασία είναι απαραίτητη προϋπόθεση η εγκατάστασης και νέου ΑΤΜ. Αυτό πέρα από απαίτηση της Διοίκησης απηχούσε και στις ανησυχίες των εργαζομένων στο Δήμο Φυλής. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της τράπεζας για τη συνέπεια που επέδειξε αφού η τοποθέτηση του νέου ΑΤΜ, που είναι και το μοναδικό στην καρδιά της πόλης, θα δώσει λύση σε όλους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στην ανάληψη χρημάτων χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν» υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμπόλης.


Αύριο μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες τοποθέτησης θα διατεθεί τηλεφωνική γραμμή και ρεύμα και μετά την τοποθέτηση modem από τον ΟΤΕ και την τροφοδοσία του από την τράπεζα, το μηχάνημα θα τεθεί σε λειτουργία, ενδεχομένως και στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται.



Πηγή: fyli

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment