Follow

Επίθεση από τα "ανεξάρτητα" gavata.news στο Ε-FYLI


Με συνεχείς αναρτήσεις του στο facebook, η συγγραφέας του μπλογκ gavata.news επιτίθεται συνεχώς στο E-FYLI. Μάλιστα αυτό δε το κάνει δημόσια, με ανάρτηση στο μπλογκ, αλλά μόνο ανάμεσα στους "φίλους" στο facebook !!

Μάλιστα οι χαρακτηρισμοί είναι τουλάχιστον χυδαίοι και φυσικά χωρίς επιχειρήματα. Και φυσικά το gavata.news ενοχλείται μόνο όταν ενοχλούμε τον αγαπημένο της δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο Φυλής, κ. Σχίζα, αφού ποτέ δεν έκρυψε τις πολιτικές της προτιμήσεις !!!

Το κατα τ'άλλα ανεξάρτητο μπλογκ, που ψηφίζει Σχίζα μονοκούκι, το οποίο με άρθρα του βρίζει τον αντιδήμαρχο κ. Μαυροειδάκο, μια και είναι πολιτικός αντίπαλος βλέπετε του κ. Σχίζα, ενοχλείται μόνο και μόνο επειδή μπορεί να ασχολούμαστε με υποθέσεις που ανακατεύεται ο κ. Σχίζας.

Μάλιστα βλέπει και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν ! Θεωρεί πως κατηγορήσαμε τον κ. Σχίζα για την αποτυχημένη αιμοδοσία που διοργανώθηκε. Όμως δεν είχε καν την ηρεμία να διαβάσει το άρθρο. Δεν κατηγορήσαμε ποτέ τον κ. Σχίζα επειδή δε συγκεντρώθηκε κόσμος, ούτε κατακρίναμε την διαδικασία της αιμοδοσίας. Ίσα ίσα που τη διαφημίσαμε στην ιστοσελίδα μας και μάλιστα με μεγάλη ευχαρίστηση. Οπότε αγαπητή συγγραφέα του gavata.news αν κάποιος στάζει χολή, αυτή είστε εσείς, αφού δεν είχατε καν την υπομονή να διαβάσετε το άρθρο μας!!! Από την ανάγκη σας να υποστηρίξετε τον αντιδήμαρχο που υποστηρίζετε (και καλά κάνετε), υπερβάλατε εαυτόν και αρχίσατε να βρίζετε.

Εμείς παραθέτουμε μάλιστα την ανάρτησή σας, ενώ αντιθέτως δημοσιογραφικά εσείς ποτέ δεν πράξατε το ίδιο με τις αναρτήσεις στο μπλογκ σας, αγνοώντας φυσικά βασικές αρχές της δημοσιογραφίας.

Η ανάρτηση στο facebook του gavata.news για το E-FYLI:




Για την ιστορία παραθέτουμε μία ακόμα από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μόνο στο facebook και όχι στο μπλογκ της συγγραφέας του gavata.news εναντίον του E-FYLI, που δεν καταδέχτηκε καν να τη στείλει για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας ! Γιατί για το gavata.news αυτό σημαίνει προφανώς κιτρινισμός, αντικειμενική δημοσιογραφία κλπ. κλπ.



Φυσικά εμείς θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε τις δημοσιεύσεις σας εναντίον μας. Και φυσικά δε θα σταματήσουμε να ασκούμε κριτική στον αγαπητό σας δημοτικό σύμβουλο κ. Σχίζα, διότι δουλειά μας είναι να κάνουμε κριτική ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, όποια παράταξη και αν διοικεί αυτό το Δήμο και ΔΕ ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ούτε θα γλείφουμε κανέναν. Και θα κρίνουμε τον κ. Σχίζα και στις καλές και στις κακές του στιγμές.... Δεν επιλέγουμε να γίνουμε αυλικοί του...



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment