Follow

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από Τσίπρα / Δούρου



Στη Μάνδρα μετέβη πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών.


Ο Aλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Ι. Βασιλείου για την πορεία αντιμετώπισης των συνεπειών από τις χθεσινές φονικές πλημμύρες. Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν -μεταξύ άλλων η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, ο αν. υπουργός Προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας, στελέχη της αυτοδιοίκησης, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βασίλης Καπέλιος και άλλοι κρατικοί παράγοντες.
Μετά τη Μάνδρα, ο κ. Τσίπρας μεταβαίνει στο κέντρο επιχειρήσεων Ελευσίνας, όπου αναμένεται να προβεί σε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρωθυπουργός που συνοδεύεται από τον υπουργό εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη αναφέρει: «Στη Μάνδρα, δίπλα στους κατοίκους που επλήγησαν από την καταστροφική καταιγίδα».



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας «σύρθηκε», ουσιαστικά, στις πληγείσες περιοχές, στις οποίες νωρίτερα σήμερα είχαν μεταβεί οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ χθες είχε σπεύσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για την κατάσταση των πληγέντων.




Πηγή: protothema.gr, parapolitika.gr
http://www.parapolitika.gr/article/aftopsia-sti-mandra-pragmatopii-tsipras-vid
http://www.protothema.gr/politics/article/732239/ti-mandra-episkeptetai-o-alexis-tsipras/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment