Follow

Η ανύπαρκτη πολιτική για τα ΑμΕΑ του Δήμου Φυλής / Πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα

Ο Δήμος Φυλής έβγαλε δελτίο τύπου, με το οποίο ανακοίνωνει το αυτονόητο. Πως πληρώνει δηλαδή όπως κάθε δίμηνο το επίδομα για τα ΑμΕΑ της περιοχής του Δήμου Φυλής. Βασική δηλαδή υποχρέωση του Δήμου Φυλής προς τους πολίτες του. Όμως η αρμόδια δημοτική σύμβουλος για τον τομέα αυτό κυρία Μπάρα, θέλοντας να προβάλλει τον εαυτό της, απλά επέλεξε να βγάλει ειδικό δελτίο τύπου με την φωτογραφία της και "τις προσπαθειές της". Φαινόμενο φυσικά μοναδικό πανελλαδικά, αφού δε κατάφερε κάτι ιδιαίτερο !

Το πιο τραγικό είναι πως στο δελτίο τύπου αλλοιώνεται η πραγματικότητα αφού αναφέρεται επακριβώς πως με αυτό το τρόπο θα "πάρουν ανάσα οι περίπου 800 άποροι συνάνθρωποί μας".

Κυρία Μπάρα, προς ενημέρωσή σας, τα 800 ΑμΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙ. Έχετε μπερδευτεί προφανώς. Τα ΑμΕΑ αποτελούν ειδική κατηγορία για την κοινωνία μας, αλλά δεν είναι επαίτες. Δικαιωματικά παίρνουν ένα επίδομα, ώστε οι οικογένειές τους να μπορούν να τους προσφέρουν καλύτερες συνθήκες ζωής. Και τα χρήματα αυτά πολλές φορές δεν είναι αρκετά, αλλά και ο Δήμος μας δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ απολύτως για τα ΑμΕΑ. Ποια είναι η πολιτική του Δήμου Φυλής κυρία Μπάρα για τα ΑμΕΑ; Θα σας πούμε απλά πως δεν υπάρχει !!! 

Θέλετε πεζοδρόμια για τυφλούς; Όχι δεν υπάρχουν.
Θέλετε φανάρια για τυφλούς; Απλά δεν υπάρχουν.
Θέλετε πεζοδρόμια που να έχουν πρόσβαση για αμαξίδια; Απλά δεν υπάρχουν !!! 

Ακόμα και αν θες να επισκεφτείς την αρμόδια υπηρεσία, δηλαδή το γραφείο της κυρίας Μπάρα, δεν υπάρχει πρόσβαση για ΑμΕΑ !!! Θέλετε να επισκεφτείτε το Δημαρχείο στη Φυλή και στο Ζεφύρι; Δεν έχουν πρόσβαση για ΑμΕΑ !! Θέλετε ακόμα να επισκεφτείτε το Δημαρχείο στα Άνω Λιόσια; Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να φτάσετε ως τη ράμπα του Δημαρχείου, η οποία δεν έχει πρόσβαση από κατάλληλα πεζοδρόμια.

Τέλος στο δελτίο τύπου αναφέρεται πως "Η Τζένη Μπάρα υπενθύμισε ότι χάρη σε αυτή την προσπάθεια αλλά και χάρη στην οικονομική του εξυγίανση ο Δήμος Φυλής ανέλαβε μια αρμοδιότητα που προηγουμένως είχε ο Δήμος Ελευσίνας". Ποια οικονομική εξυγίανση κυρία Μπάρα; Πότε έγινε και δε το πήραμε χαμπάρι; Και τι δουλειά έχει η εξυγίανση του Δήμου στις υποχρεώσεις του Δήμου Φυλής απέναντι στους δημότες του; 







Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment