Follow

Έκλεισε η ALPHA BANK - Συνεχίζεται η υποβάθμιση των Άνω Λιοσίων


Το γνωρίζαμε από καιρό... Απλά κανείς δε το πίστευε πως θα πραγματοποιούνταν τόσο γρήγορα.

Πριν λίγες βδομάδες είχαν πάρει από το κατάστημα το μηχάνημα για τις αυτόματες συναλλαγές. Η ALPHA BANK των Άνω Λιοσίων είναι παρελθόν.

Πλέον οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται μόνο από το Καματερό !! Απίστευτο; Ο Δήμος Φυλής των εκατομμυρίων ευρώ, με τους "πλούσιους" κατοίκους όπως λέει και ο Δήμαρχος, με τους χιλιάδες ρομά που παίρνουν τα επιδόματα, δεν έχει ικανό τζίρο για να κρατήσει ολόκληρη ALPHA BANK στην περιοχή.

Είναι το δεύτερο χτύπημα στον Δήμο Φυλής μετά την υποβάθμιση της λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι με μόνο τις απαραίτητες λειτουργίες ενός ταμείου.

Σε λίγο βλέπουμε στα Λιόσια να μένει μόνο το ταχυδρομείο !!

Πάντως, αν αναλογιστεί κανείς πως στη Φυλή δε βρίσκεται καμμία τράπεζα, και πως στο Ζεφύρι απλά υπολειτουργεί η Εθνική Τράπεζα, μας δείχνει την κατάσταση της οικονομίας της περιοχής...

Το χειρότερο είναι πως ενώ η Διοίκηση του Δήμου Φυλής γνώριζε για το κλείσιμο του υποκαταστήματος, δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να το αποτρέψει, όπως στην περίπτωση του Ζεφυρίου, όπου με την παρέμβαση Μαυροειδάκου απετράπη το οριστικό κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στο Ζεφύρι.

Αυτό μας αποδεικνύει την αλαζονεία και την αδιαφορία της διοίκησης σε θέματα καθημερινότητας. Πιο πρόσφατο παράδειγμα οι ανεπαρκείς παρεμβάσεις για το θέμα του Προαστιακού...


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment