Follow

Έκλεψε την παράσταση ο ΑΟ Ζωφριάς, αλλά έχασε σε ένα εκπληκτικό αγώνα κορυφής


Στο ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα του ΕΠΣΔΑ, ο ΑΟ Ζωφριάς μπορεί να έχασε από τον επικεφαλή και αήττητο του ομίλου Μανδραικό, αλλά σίγουρα είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο, η οποία κατάφερε να τον αντιμετωπίσει κατάματα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του topiko24.gr:
Ο Μανδραικός συνεχίζοντας τον φρενήρη καλπασμό του έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε στο κατάμεστο γήπεδο Μαγούλας της Ζωφριάς με 3-2 κάνοντας το (11Χ 11) και ξέφυγε επτά βαθμούς.

Ντέρμπι διαφήμιση του ποδοσφαίρου στην Δυτική Αττική. Σε ένα χορταστικό σε φάσεις και γκολ ματς με συναρπαστική εξέλιξη του σκορ. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο με την ομάδα της Μάνδρας να μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 37ο λεπτό με τον Καλογερή μετά από το τρίτο σε σειρά κόρνερ που εκτέλεση ο Λελούδας. Λίγο αργότερα, στο 40ο λεπτό δοκάρι για τον Μανδραϊκό από τον Μονέ. Η Ζωφριά πίεσε και στο 44ο λεπτό ο Μάκρας φέρνει στα ίσια το ματς και στέλνει τις ομάδες με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια. Δευτερο ημίχρονο και στο 50ο λεπτό ένα πέναλτι για την Ζωφριά που αμφισβήτησαν έντονα οι ποδοσφαιριστές του Μανδραϊκού και διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Νταούλα. Εκτελεί ο Μάκρας και κάνει το 1-2.


Από εκεί και πέρα το ματς παίρνει φωτιά, με δύναμη και πολλές φάσεις. Η ομάδα της Ζωφριάς οπισθοχώρησε και προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο ώστε να πάρει το τρίποντο της νίκης. Ο Μανδραικός με καθαρό μυαλό παρ όλο βρισκόταν πίσω στο σκόρ παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο άρχισε να πλησιάζει όλο και πιο συχνά τα καρε του Κολιάκη. Ο Λελούδας κάνοντας μία από τις γνωστές του επελάσεις από αριστερά δημιούργησε την φάση της ισοφάρισης για την ομάδα της Μάνδρας με τον Μπούση στο 75ο λεπτό και έβαλε φωτιά στο ματς.


Τρία λεπτά πριν την λήξη σε μία επίθεση διαρκείας του Μανδραικού ο τερματοφύλακας της Ζωφριας Κολιάκης βγαίνει και πιάνει και αποκρούει την μπάλα εκτός περιοχής με πρόθεση και αποβάλλετε από τον διαιτητή Ντάουλα. Το φάουλ αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Λελούδας με όμορφο τρόπο και ο Γεωργιάδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα της Μάνδρας στην κορυφή της βαθμολογίας με μεγαλύτερη πλέον διαφορά από τους διώκτες της. Κορυφαίος για την Μάνδρα στο πρώτο ημίχρονο ο Τυρπος και στην επανάληψη ο Λελούδας αν και κανένας ποδοσφαιριστής στην αντεπίθεση διαρκείας δεν υστέρησε.

Διαιτήτευσε ο Ντάουλας. Βοηθοί: Οικονόμου-Σαββόγλου. Κίτρινες για τον Μανδραικό οι Καλογερής Τζεφεράκος και Λελούδας ενώ για την Ζωφριά ο Πουλικίδης Καλέρης και ο τερματοφύλακας Κολιάκης όπου και αποβλήθηκε με δεύτερη στην φάση του 87’.


ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Θεόφιλος Καλύβας): Πορανίδης, Θεοδωρόπουλος, Τζαφεράκος, Εβερετ, Καλογέρης, Τύρπος, Τούσης, Χόρβατ, Μονέ, Λελούδας,Γεωργιάδης.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Μπούσης, Γκίνης, Βλαχόπουλος, Βυθούλκας, Κούστας, Βούκα,Καμπάσης.


ΖΩΦΡΙΑ:Κολιάκης, Μασμανίδης, Ξενάκης, Πουλικίδης, Παπαδόπουλος, Αντώνης, Δέδες, Ρεφενδάριος, Μάκρας, Γεγές, Καλέρης.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Τσολακίδης, Ράγγος, Πλατανιάς Ι, Πλατανιάς ΙΙ, Αλεξόπουλος, Μήνος, Καραχάλιος.

Αλλαγές για τον Μανδραικό οι: Βούκα, Κούστας, Βλαχόπουλος και για Ζωφριά Τσολακίδης, Πλατανιάς, Μήνος, Καραχάλιος.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Γεωρνταμιλής
http://www.topiko24.gr/epsda/32393-diafimisi-podosfairou-kai-oliki-anatropi-mandraikos-zofria-3-2

Φωτογραφίες ΑΡΧΕΙΟΥ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment