Follow

Απάντηση Μαυροειδάκου στο δημοσίευμα του E-FYLI για το κτίριο της Πλατείας Λαμπράκη

Όπως διαπιστώνετε από τις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω εδώ και πολύ καιρό προχωράμε στο κλείσιμο εγκαταλελειμμένων κτιρίων στη Δ.Ε Ζεφυρίου.

Για το συγκεκριμένο κτίριο καθώς και για ένα ακομα που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το 2ο Δημοτικό Σχολείο έχει ήδη δρομολογηθεί και θα σφραγιστούν και αυτά, (με τσιμεντόλιθους γιατί ότι άλλο βάλαμε το εξαφάνισαν),το επόμενο διάστημα. Πρέπει ωστόσο να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν περισσότερα από 60 κτίρια στην Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου που έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους οι οποίοι όπως γνωρίζετε έχουν και την ευθύνη να τα ασφαλίσουν.

Όπως καταλαβαίνετε πάρα τις προσπάθειες που κάνουμε είναι αδύνατο να ελεγχθούν και να σφραγιστούν όλα, γιατί αφενός οι ιδιοκτήτες ή οι κληρονόμοι αδιαφορούν και αφετέρου όταν αποφασίζουμε να παρέμβουμε γιατί υπάρχει πρόβλημα κινδυνεύουμε, όπως και έχει γίνει, να βρισκόμαστε κατηγορούμενοι από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι όλως τυχαίως ξαφνικά εμφανίζονται και μας κατηγορούν για ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Σε κάθε περίπτωση να ξέρετε ότι θα προσπαθούμε παρόλα τα προβλήματα να επεμβαίνουμε όπου μπορούμε αναλαμβάνοντας και το ρίσκο να κατηγορηθούμε με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εάν θέλετε στείλτε μου το e-mail σας να σας στείλω και τις σχετικές φωτογραφίες που αφορούν κλείσιμο εγκαταλελειμμένων κτιρίων στη Δ.Ε Ζεφυρίου.

Με εκτίμηση,
Μαυροειδάκος Ιωάννης
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment