Follow

Διέρρηξαν για 14η φορά το Κέντρο Εργασίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες


Τον φόβο και τον θυμό, μαζί με την αγανάκτηση τους, εκφράζουν οι υπάλληλοι στο Κέντρο Εργασίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα Άνω Λιόσια.

Το Κέντρο μπήκε στο «μάτι» των διαρρηκτών για 14η φορά, με τους εργαζόμενους να εκφράζουν τους φόβους τους ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα τους, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί κακοποιοί να «χτυπήσουν», έχοντας εύκολη πρόσβαση στο Κέντρο, από την πίσω πλευρά του κτηρίου, όπου στεγάζεται.

Όπως έλεγαν οι εργαζόμενοι, «βίδωσαν» τα παράθυρα, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν νέα «επίσκεψη» των διαρρηκτών. Και προσθέτουν ότι «δεν ξέρουμε τι κατηγορίας άνθρωποι είναι αυτοί που έρχονται για να κλέψουν κάθε τόσο τα εργόχειρα των αναπήρων. Θα ήταν προτιμότερο να μας τα ζητήσουν αν τα έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη και εμείς θα τους τα δώσουμε προκειμένου να αποφύγουμε τις επιπλέον καταστροφές.

Προ καιρού, συνελήφθησαν Πακιστανοί από την Ασφάλεια Ελευσίνας που είχαν στην κατοχή τους εργόχειρα που είχαν κλαπεί από το Κέντρο μας. Στο πρόσφατο περιστατικό η αστυνομία έλαβε γνώση και η παρέμβασή της ήταν άμεση, η καταστροφή όμως που προκάλεσαν οι κλέφτες είναι μεγαλύτερη από τα αντικείμενα που αφαίρεσαν. Η σήμανση πήρε αποτυπώματα και δείγμα αίματος για να βρει με DNA στοιχεία».









Πηγή: www.enikos.gr www.ant1news.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment