Follow

Το απόλυτο μπάχαλο ο προϋπολογισμός των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου


Με μεγάλη έκπληξη στις πρώτες ημέρες του 2019 και λίγο πριν αρχίσει η οικονομική διαχείριση του έτους, είδαμε πως πραγματοποιήθηκε η πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου.

Και η αναμόρφωση δεν αφορά μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά σχεδόν όλους τους κωδικούς του προϋπολογισμού όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που μεταφέρθηκαν από εδώ και από εκεί, αποδεικνύοντας πως τελικά ο προϋπολογισμός που είχε υποβληθεί ήταν απολύτως εικονικός.

Ακόμα και η δικαιολογία που αναφέρεται στη σχετική απόφαση πως αυτό γίνεται για "να αποτυπωθούν σε αυτόν τα πραγματικά οικονομικά αποτελέσματα και τα μεγέθη
τους , όπως αυτά διαμορφώθηκαν κατά την 31η Δεκεμβρίου 2018 και να καταστεί έτσι
αυτός ρεαλιστικός", αν κάποιος δει τις αλλαγές θα καταλάβει πως η διοίκηση των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου δε μπόρεσε ούτε κατά προσέγγιση να πλησιάσει τα πραγματικά μεγέθη.

Θα μου πείτε, έγινε και τίποτα; Δημιουργήθηκε πρόβλημα στη λειτουργία; Φυσικά και όχι.... Απλώς κατά τη γνώμη μας δείχνει άλλη μια ανικανότητα της διοίκησης των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου.

Σημειώνουμε πως δε πρόκειται για κάτι παράνομο. Όλα έγιναν με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Απλά πραγματικά θέλουμε πολύ ακόμη προσπάθεια για να λειτουργήσουμε σαν Δήμος...

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment