Follow

Το άκυρο δημοψήφισμα του Κουλοχέρη


Ένα πρώτο φάουλ από την παράταξη Κουλοχέρη με το  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ που διεξάγει στην ιστοσελίδα του. Οι ερωτήσεις που θέτει έχουν αυτονόητη απάντηση. Δεν γνωρίζουμε ούτε έναν άνθρωπο στην Φυλή που να θέλει να μείνει η χωματερή στη Φυλή. Δεν γνωρίζουμε ούτε έναν άνθρωπο στην Φυλή που να μη θεωρεί πως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια κακοδιαχείριση των χρημάτων από τη χωματερή. Δεν γνωρίζουμε ούτε έναν άνθρωπο στην Φυλή που να μην θεωρεί πως από τη χωματερή βλάπτεται η υγεία.

Οπότε ποιο το νόημα αυτής της διαδικτυακής δημοσκόπησης κύριε Κουλοχέρη; Νομίζουμε πως ήταν λάθος. Μα τί αποτελέσματα περιμένετε και ποιο το νόημα ακόμα και να δημοσιοποιήσετε αυτά τα αποτελέσματα. Επίσης πως μπορούμε να γνωρίζουμε πως τα νούμερα που θα παρουσιάσετε είναι αληθινά, αφού δε προκύπτει από πουθενά πως η έρευνα μετράται από κάποιον επίσημο φορέα κλπ.

Η ευασθησία για τη χωματερή σίγουρα είναι στην πολιτική δημόσια διάταξη ενόψει των εκλογών, αλλά τέτοια δημοψηφίσματα κατά τη γνώμη μας είναι ανούσια και περιττά και μόνο εντυπώσεις μπορούν να προκαλέσουν και με κανένα τρόπο δεν έχουν ουσιαστική αξία και αντίκτυπο.

Η ανακοίνωση της παράταξης:
Η Δημοτική παράταξη «Φυλή.Νέο ξεκίνημα» με δεδομένη την αγάπη για την περιοχή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πόλης μας, εκφράζουμε, με αυτό το ψήφισμα δημόσια και συλλογικά την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Με αυτό το ψήφισμα κάνουμε πράξη την βασική αρχή της παράταξης: Οι Δημότες έχουν τον πρώτο λόγο, και αποφασίζουν για το μέλλον του Δήμου. Ο σύγχρονος διάλογος, η συμμετοχή και η συναίνεση, θα μας οδηγήσουν στην επίλυση όλων των προβλημάτων. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Οι ερωτήσεις του ψηφίσματος
https://fylineoxekinima.gr/diadiktiako_psifisma/

Θεωρείτε ότι πρέπει να συνεχιστεί η λειτουργία της Χωματερής στο Δήμο Φυλής;

Ναι
Μάλλον ναι
Όχι
Μάλλον όχι
Δε γνωρίζω / Δεν απαντώ

Tα χρήματα (αντισταθμιστικά) που εισπράττει διαχρονικά ο Δήμος Φυλής, επιστρέφουν στους Δημότες του ή επικρατεί κακοδιαχείριση;

Επιστρέφουν
Μάλλον επιστρέφουν
Επικρατεί κακοδιαχείριση
Μάλλον επικρατεί κακοδιαχείριση
Δε γνωρίζω / Δεν απαντώ

Πιστεύετε ότι από τη λειτουργία της Χωματερής στη Φυλή, επιβαρύνεται η Υγεία των κατοίκων της περιοχής;

Ναι
Μάλλον ναι
Όχι
Μάλλον όχι

Δε γνωρίζω / Δεν απαντώ

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment