Follow

To δημοσίευμα του Ε-FYLI για τον Αβράμη προκάλεσε την απάντηση από τον 1ο όροφο του Δημαρχείου !


Απάντηση από το μπλογκ του Focusfyli στο δημοσίευμα για τον Αβράμη από το Ε-FYLI.

Συγκεκριμένα, απλώς σχολιάσαμε το άρθρο που ανάρτησε το μπλογκ Focusfyli με το κάτωθι δημοσίευμα (https://e-fyli.blogspot.com/2019/01/blog-post_11.html)

Γιατί φοβάται ο Παππούς τον Αβράμη;

Ενόψει εκλογών παρατηρούμε πως η σημερινή διοίκηση του Δήμου επιχειρεί να επιτεθεί πολιτικά στον δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλή της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ κ. Γιώργο Αβράμη.

Είναι παράξενο που ασχολείται η τωρινή διοίκηση με μία παράταξη που και καλά σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δεν εμφανίζεται να λαμβάνει ΚΑΝΕΝΑ (!!!) ποσοστό και πως δε θα εκπροσωπηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ! 

Τότε γιατί ασχολούνται με τον κύριο Αβράμη; Μήπως τα πραγματικά νούμερα των δημοσκοπήσεων δείχνουν κάτι άλλο; Ή μήπως θέλουν να τον πιέσουν για συνεργασία; Ο Μάϊος είναι κοντά και θα επαληθευτούν ή θα διαψευστούν όλα τα παραπάνω...

Η απάντηση από το Focusfyli

Τελικά σε αυτόν το δήμο όποιοι έχουν τη μύγα μυγιάζονται και συνεχώς  παρασύρονται κρίνοντας από τον τρόπο που έχουν μάθει τα αφεντικά τους να διαβάζουν τα κείμενα. Ένα blog που προσπαθεί να αποκτήσει υπόσταση  εδώ και καιρό, φαίνεται να αποφάσισε να χτυπήσει το Χρήστο Παππού μέσω του focusfyli.gr. 

Παρόλο που μέρα με τη μέρα βλέπουν να εφαρμόζεται το πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και όλο και περισσότεροι πολίτες να βγάζουν το καπέλο στο έργο που επιτελείται από την ομάδα Παππού, χάνουν τη ψυχραιμία τους και το μόνο που κάνουν είναι μέσω του κιτρινισμού να μηδενίζουν τα πάντα. 

 Σαν τοπικό πολιτικό ενημερωτικό site θα τους προτείναμε να μας διαβάζουν συστηματικά και προσεκτικά γιατί εδώ οι όποιες κορώνες και λαϊκισμοί δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων δε θα μένουν στο απυρόβλητο. Φαίνεται πως το συγκεκριμένο blog ενδιαφέρεται περισσότερο για το που θα γείρει  πολιτικά ο Γιώργος Αβράμης (για  λόγους που μόνο το ίδιο γνωρίζει) και δημιουργεί τεχνητές δονήσεις. Δονήσεις που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ανύπαρκτες κόντρες και ρήγματα προς όφελος συγκεκριμένης παράταξης. Από την άλλη πλευρά, διόλου δε φάνηκε να τους ενδιέφερε η απουσία του κυρίου Αβράμη  από την ύψιστη εκδήλωση προς τιμή της νεολαίας του τόπου μας καθώς και η απαξίωση της σπουδάζουσας νεολαίας μας από τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο. 
   Εξαιρετικά αφιερωμένο στους συντάκτες  το γνωστό παλιό λαϊκό τραγούδι του Πυθαγόρα "Κυρά Γιώργαινα".

Kαι το δικό μας σχόλιο:

Απλώς επιβεβαιώνεται πόσο κάποιοι φοβούνται ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς αντιπάλους. Αγαπητέ μου συντάκτη του 1ου ορόφου, αφού όπως αναφέρεσαι οι πολίτες βγάζουν το καπέλο στο έργο που επιτελείται από την ομάδα του Παππού και πως εφαρμόζεται το πρόγραμμα της Νέας Εποχής, δε θα είχες τίποτα να φοβηθείς από ένα δημοσίευμα ενός μπλογκ, όσο και αν μας χαρακτηρίζεις κίτρινο. Και αν εμείς είμαστε μια φορά κίτρινοι, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξετε τον καθρέφτη και να δείτε τον εαυτό σας. Εμείς μπορεί να μην είμαστε οι πιο αντικειμενικοί δημοσιογράφοι στον κόσμο, έχουμε κάνει λάθη, κάνουμε πολλές φορές λάθος εκτιμήσεις, όμως προσπαθούμε να είμαστε όσο αντικειμενικοί γίνεται και να μην έχουμε εμμονές με κανέναν. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως όσο και αν είμαστε αντίθετοι σε πολλά πρεπραγμένα της Διοίκησης Παππού, μπορείτε να βρείτε δεκάδες άρθρα μας στα οποία δίνουμε συγχαρητήρια σε έργα αυτής της Διοίκησης. Η υπεροψία σας όμως δε σας αφήνετε να το δείτε αυτό. 

Απάντηση όμως δε μας δίνετε αγαπητέ focusfyli γιατί φοβάστε τον Αβράμη. Η απουσία ενός δημοτικού συμβούλου από μία εκδήλωση δεν μπορεί να είναι σοβαρό πολιτικό επιχείρημα. Όταν απουσίαζει όμως ο Δήμαρχος από κρίσιμες συνεδριάσεις του ΕΣΔΝΑ για τη χωματερή, αυτό είναι λεπτομέρεια για εσάς... 


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment