Follow

Kαι τη μέρα των εκλογών θα ανακοινώνει υποψήφιους ο Παππούς !


Δεν τον προλαβαίνουμε. Δε ξέρουμε κάθε μέρα πόσους υποψήφιους θα ανακοινώσει. Ούτε στην ίδια του παράταξη πλέον δεν ξέρουν ποιοι είναι οι συνυποψήφιοί τους. Περπατούν στον δρόμο οι δημοτικοί σύμβουλοι και δε ξέρουν αν σε αυτούς που θα μιλήσουν είναι ψηφοφόροι ή υποψήφιοι !!

Τελευταίες ανακοινώσεις του δημάρχου Φυλής ως προς τις υποψηφιότητες (συγνώμη αν ξεχάσαμε καμμία... αλλά χάσαμε το μέτρημα...)

Παρασκευή (Βιβή) Κουρούβανη από τη Ζωφριά



Γιώργος Μαρπίνης από τα Άνω Λιόσια (τεχνολόγος ακτινολόγος)



Κώστας Βάβουλας (γιατρός)



Φωτεινή Κοκκίνου


Χρήστος Καλοκύρης


Κωνσταντίνος Τροβιάς



Κυριακή (Κική) Πάλλη




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜH ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ Ε-FYLI:

Μεγάλο Φαβορί ο Παππούς: Σαρώνει όλους τους υποψηφίους !! Δεν αφήνει τίποτα...
Οι τελευταίες κινήσεις του Χρήστου Παππού φανερώνουν ένα πράγμα: Πρόκειται για το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Οι τελευταίες ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αποκαλύπτουν τον στόχο του: Να πάρει την πλειοψηφία των εδρών του επόμενου Δημοτικού Συμβουίλου.
Τα ψηφοδέλτια μάλιστα έχουν γεμίσει και δεν υπάρχει χώρος για άλλους ! Ουρά οι υποψήφιοι, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι ψάχνουν να βρουν άτομα να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο με τον ντουφέκι.
Οι υποσχέσεις για θέσεις δεκάδες !

Οπότε αν πράγματι καταφέρει ο Χρήστος Παππούς να πάρει τις εκλογές θα έχει το εξής πρόβλημα να αντιμετωπίσει: Να μοιράσει τις ελάχιστες έμμισθες αντιδημαρχίες σε δεκάδες άτομα που τους το έχει υποσχεθεί.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment