Follow

ΑΣΕΠ (3Κ/2018): Έως 31 Μαΐου τα αποτελέσματα - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο κύβος ερρίφθη. Έως τις 31 Μαΐου το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του μεγαλύτερου διαγωνισμού που έχει γίνει ποτέ στο Δημόσιο (3Κ/2018).

Στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής τόνιζαν στο workenter ότι από τις 20 του τρέχοντος μήνα -και ανά πάσα στιγμή από την ημερομηνία αυτή και εξής- θα αναρτηθούν οι πίνακες με τα ονόματα των διοριστέων.

Μέχρι σήμερα (9/5), στη μία το μεσημέρι, το ΑΣΕΠ αναζητούσε περίπου 80 υποψηφίους σε ειδικότητες της ΔΕ.

Σημειώστε ότι αρκετές ειδικότητες της κατηγορίας ΔΕ μένουν ανοιχτές για αριθμό θέσεων που μετριέται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση της ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτρολόγων, η οποία για να κλείσει πρέπει να βρεθούν δύο ακόμη επιτυχόντες. Είναι χαρακτηριστικό ότι για αυτή την ειδικότητα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν προς κάλυψη 9 θέσεις και άνοιξαν 130 φάκελοι υποψηφίων. Από αυτή την προσπάθεια καλύφθηκαν 7 από τις 9 θέσεις.

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ θα υιοθετήσει διαδικασία - εξπρές για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Σημειώστε:
  • Τα ονόματα των επιτυχόντων όλων των κατηγοριών (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα
  • Η λίστα με τους 8.166 διοριστέους θα δημοσιοποιηθεί οποιαδήποτε μέρα και οποιαδήποτε ώρα της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου
  • Το τελικό check από τους Συμβούλους του ΑΣΕΠ θα γίνει ταυτόχρονα για τους 6 τελευταίους γύρους ελέγχου
  • Με τον τελευταίο ελεγχθέντα από τους Συμβούλους του ΑΣΕΠ τα ονόματα θα αναρτηθούν αμέσως στο site της Ανεξάρτητης Αρχής


Πηγή: www.workenter.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment