Follow

O Μπουραϊμης ζητά συγνώμη από το Ζεφύρι: Μήπως είναι πολύ αργά;

«Συγνώμη» από τους κατοίκους του Ζεφυρίου γιατί, κατά τη διάρκεια της θητείας του, δεν ασχολήθηκε αποκλειστικά σε προσωπικό επίπεδο με το Ζεφύρι και εμπιστεύτηκε ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να προσφέρουν όσα έπρεπε, ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης.

Αυτό αναφέρει το Δελτίο Τύπου του κ. Μπουραϊμη. Μήπως όμως πολύ αργά θυμηθήκατε κ. Μπουραϊμη το Ζεφύρι λίγες μέρες πριν τις εκλογές; Θεωρούμε πως είναι πολύ σωστό πολιτικό βήμα η συγνώμη απέναντι σε μια τοπική κοινωνία. Και είναι πάρα, μα πάρα πολύ θετική η αναγνώριση λαθών, παραλείψεων και αδικιών. Όμως κ. Μπουραϊμη ο κόσμος είναι δύσπιστος όταν τέτοιες ανακοινώσεις γίνονται λίγο πριν τις εκλογές. Και λίγες μέρες πριν τις εκλογές ακούμε τα πάντα. Υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις... Η πραγματικότητα είναι πως το Ζεφύρι το ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΟΙ. Και η προηγούμενη διοίκηση Μπουραϊμη και η σημερινή διοίκηση Παππού. Τα προβλήματα διαιωνίζονται και λύσεις δόθηκαν μόνο και μόνο με κριτήριο το ψηφοθηρικό συμφέρον. 

Το δελτίο τύπου της Δύναμης Συμμετοχής:


Μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Ζεφυρίου, ο κ. Μπουραΐμης χαρακτήρισε σημαντικό το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, σημειώνοντας ότι συνίσταται στα εξής διλήμματα: συντήρηση ή αλλαγή, ανεξαρτησία ή υποτέλεια, ανάπτυξη ή μαρασμός, δημοκρατία ή αυταρχισμός, αλήθεια ή ψέμα, ελπίδα ή σήψη.


«Ο κ. Παππούς είναι η προσωποποίηση του ψέματος σε πολιτικό επίπεδο» τόνισε, έκανε λόγο για ανίερες συμμαχίες, «συμβατούς και ασύμβατους γάμους» μεταξύ στελεχών διαφορετικών παρατάξεων και πολιτικών κομμάτων και υπογράμμισε ότι έχει ήδη υπογράψει ότι θα φύγουν τα σκουπίδια από την περιοχή, «γιατί αν συνεχίσουν να παραμένουν, όπως θέλουν ο Παππούς και οι νέοι συνεργάτες που προέκυψαν μετά τους γάμους, θα δημιουργήσουν ανθρώπινα σκουπίδια». Επίσης, έδωσε μεγάλη έμφαση στο θέμα της εγκληματικότητας – παραβατικότητας, επισημαίνοντας ότι το μήνυμα είναι «μηδενική ανοχή».

Αναφερόμενος στα σενάρια που διαρρέουν περί προεκλογικών και μετεκλογικών συνεργασιών μεταξύ παρατάξεων, ξεκαθάρισε το τοπίο σε ότι αφορά τον ίδιο και την παράταξή του: «Δε θα κάτσουμε σε ένα τραπέζι να μοιράσουμε την εξουσία. Η εξουσία ανήκει στο λαό. Ένα βασικό σύνθημα θα κυριαρχήσει τη δεύτερη Κυριακή: η χωματερή με το Μπουραΐμη φεύγει, με τον Παππού μένει. Όσοι θέλουν τη χωματερή, ας ψηφίσουν Παππού» επεσήμανε.


Τέλος, ανέφερε: «Θέλω να σας βεβαιώσω ότι όλα αυτά τα πέτρινα 5 χρόνια της αντιπολίτευσης συντάξαμε ουσιαστικά μεταξύ μας ένα συμβόλαιο τιμής, το οποίο ζητάμε να το υπογράψουμε σε αυτές τις εκλογές».

«Κάναμε λάθη. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι η ναυαρχίδα της πολιτικής μας την επόμενη τετραετία θα είναι το Ζεφύρι» κατέληξε εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment