Follow

Δίκη Παππού και δημοτικών συμβούλων αυτή την εβδομάδα

Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από το Δημαρχείο (σε αυτές τις περιπτώσεις το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φυλής και ο γνωστός μπλόγκερ τηρούν σιγή ισχύος), τις αμέσως επόμενες μέρες πραγματοποιείται η δίκη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και πλήθους δημοτικών συμβούλων για παλαιότερη υπόθεση που αφορά την θητεία του δημάρχου την περίοδο πριν το 2011.

Πολλοί πολιτικοί του αντίπαλοι ποντάρουν σε πιθανή καταδίκη του Δημάρχου. Επειδή όμως ελάχιστα αφήνει το περιβάλλον του δημάρχου να διαρρεύσουν γύρω από αυτή τη δίκη δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες. Βέβαια την υποχρέωση προς τους δημότες να γνωρίζουν τι συμβαίνει την ξεχνάμε έτσι και αλλιώς. Εξάλλου στην προεκλογική περίοδο δεν έγινε καμμία αναφορά στο θέμα.

Η καταδίκη του Δημάρχου απλώς θα δημιουργήσει πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Φυλής και θα αναδείξει ένα νέο δημοτικό συμβούλιο αποδεκατισμένο από παλαιούς δημοτικούς συμβούλους. Στην περίπτωση της μη καταδίκης του Δημάρχου (που είναι και το πιο πιθανό σενάριο), απλώς θα καταστήσει τον Δήμαρχο Φυλής κυρίαρχο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον Δήμο Φυλής και κανείς δε θα μπορέσει να σηκώσει κεφάλι.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment