Follow

Ζεφύρι: Του έκλεψαν τη μηχανή και τώρα του.... εξαγοράζουν την άδεια!


Απύθμενο θράσσος φαίνεται πως έχουν οι παραβατικοί που δρουν στην περιοχή του Ζεφυρίου, αφού διάφοροι κλέφτες έχουν... προάγει τη δράση τους σε επίπεδο... «επιχειρηματικότητας»!

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες, ο Τ.Τ. (το όνομα του είναι στη διάθεση του zougla.gr) με απογοήτευση διαπίστωσε ότι η σχεδόν καινούρια του μηχανή, αξίας 5.000 ευρώ, εξαφανίστηκε από τον δρόμο έξω από το σπίτι του που την άφησε «για μόλις μισή ώρα», καθώς συνήθως την κλειδώνει στην πυλωτή του.

Μετά από μία μέρα, δέχτηκε μια κλήση στο τηλέφωνο του και άκουσε μια φωνή να του λέει ότι έχει τη μηχανή του και, αντίθετα με τη συνηθισμένη πρακτική των κλεφτών που ζητούν επιπλέον χρήματα από τους ιδιοκτήτες για να επιστρέψουν το όχημα, και να... περιοριστεί έτσι η απώλεια, ο συγκεκριμένος... του προσέφερε 1.000 ευρώ για να του παραδώσει και την άδεια του οχήματος, ώστε με αυτόν τον τρόπο να «νομιμοποιηθεί»!

«Δεν πίστευα αυτό που άκουγα», λέει ο Τ.Τ. στο zougla.gr, σημειώνοντας ότι ο άγνωστος του ανέφερε ότι θα του παραδώσει τα 1.000 ευρώ, αρκεί να κάνει ο ίδιος να δηλώσει «απώλεια» στην αστυνομία και όχι «κλοπή», ώστε στη συνέχεια να ακολουθηθούν οι αναγκαίες διαδικασίες «μεταβίβασης» του οχήματος, κι άρα αυτό να κυκλοφορεί νόμιμα... Και εν συνεχεία, προφανώς, να πωληθεί, σε τιμή κοντά στα 5.000 ευρώ, όσο και κοστίζει.

Ο Τ.Τ. προβληματισμένος τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι πρέπει να κάνει...

Η εγκληματικότητα στη δυτική Αττική αποτελεί στην κυριολεξία μάστιγα και η κατάσταση βαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μόνο στο διάστημα από 1 Μαρτίου έως 5 Μαρτίου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν καταγραφεί 25 ληστείες, 120 κλοπές, 35 κλοπές οχημάτων, ενώ σημειώθηκαν 30 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα. 


Πηγη: zougla.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment