Follow

Ταξιδάκι Λουμιώτη - Παππού στην Κρήτη

Ο Δήμος Φυλής είναι γνωστός για τα απίστευτα έξοδα που κάνει προς όλες τις κατευθύνσεις. Εντάλματα που φυσικά δε στέλνονται ποτέ στο Ελεγκτικό Συνέδριο, αφού ποτέ δε θα είχαν εγκριθεί, αφού τις περισσότερες φορές πρόκειται για περιττά έξοδα και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

Εμείς δε θα σταματήσουμε να τα εντοπίζουμε και να ασκούμε κριτική. Το τραγικό είναι πως όταν αφορά ταξίδια συμμετέχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης !

Δε θα πρέπει να υπάρχει άλλο παράδειγμα σε όλη τη χώρα, όπου η Διοίκηση ενός δήμου να πληρώνει τα έξοδα για ταξίδια των μελών της αντιπολίτευσης. Μέχρι τώρα είχαμε δει σε ταξίδια τη Φωτεινή Γιαννοπούλου, τον Σάββα Σάββα και τον Γεωργιάδη.

Τελευταίο κρούσμα ο κύριος Λουμιώτης, που αντιπροσωπεύει ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας. Συνόδευσε τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού σε συνέδριο της ΚΕΔΕ για το Περιβάλλον στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μαθηματικός ο άνθρωπος, ήθελε φαίνεται να μάθει για το περιβάλλον, οπότε γιατί να μη πάει στο συνέδριο στην Κρήτη για να μορφωθεί; Προφανώς δε γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στην Αθήνα, οπότε ας πεταχτούμε ως την Κρήτη... Γιατί η κλιματική αλλαγή είναι σημαντική και οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής πρέπει να ενημερωθούν ! Την επόμενη φορά πάρτε και κανένα δημότη μαζί σας ! Κρίμα να καθόμαστε εμείς στα Άνω Λιόσια και να μυρίζουμε τη χωματερή...

Τι χρεωθήκαμε πιστεύετε για αυτό το ταξιδάκι;
  • 80 ευρώ τη βραδιά για κάθε διανυκτέρευση του Δημάρχου
  • 60 ευρώ τη βραδιά για κάθε διανυκτέρευση του κ. Λουμιώτη
  • Τα αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής που στοίχισαν από 200 έως 350 ευρώ το άτομο
  • Ημερήσια αποζημίωση για τον καθένα 40 ευρώ κάθε μέρα (για τα καθημερινά τους έξοδα)


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ για το περιβάλλον ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Τις εργασίες του θεματικού Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων για την Κλιματική Αλλαγή και τις επιπτώσεις της που πραγματοποιείται το διήμερο 6 και 7 Απριλίου 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης παρακολουθεί ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να τεθεί από επισήμους φορείς η τεράστια πρόκληση του ζητήματος των Κλιματικών Αλλαγών και οι επιπτώσεις που έχουν στους βασικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας και στο περιβάλλον. Θέμα του συνεδρίου είναι η «Κλιματική Αλλαγή: Οι Επιπτώσεις της στην Οικονομία και Πολιτικές Διαχείρισης στους Τομείς: Ενέργειας, Απορριμμάτων, Γεωργίας, Διαχείρισης Υδάτων και Φυσικών Πόρων, Τουρισμού και Υγείας» 
Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης το θεματικό συνέδριο «φιλοδοξεί να συμβάλλει στο δημόσιο διάλογο, φωτίζοντας τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να στραφούμε σαν επιστήμη, κοινωνία, οικονομία και επιχειρηματικότητα, ώστε να επιταχυνθεί η προσαρμογή των τομέων της οικονομίας που θίγονται από τις κλιματικές αλλαγές, ώστε να αντιστραφούν οι επερχόμενες αρνητικές επιπτώσεις προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος».
Στο Συνέδριο συμμετέχουν Δήμαρχοι, Υπουργοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σύμβουλοι Ανάπτυξης των ΠΕΔ, διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες, καθώς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με εμπειρία σε θέματα κλιματικής αλλαγής.
«Το Συνέδριο πλουτίζει τις γνώσεις μας στο κρίσιμο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του περιβάλλοντος», τόνισε αναφερόμενος στη συμμετοχή του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, που βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια στην πόλη του Ηρακλείου, με την οποία τον συνδέουν αναμνήσεις αφού σε αυτή έζησε ως φοιτητής, όταν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.








ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Η ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ





Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment