Follow

Η επίθεση στη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας


Κάθε άλλο παρά θορυβημένη από την εμπρηστική επίθεση στο υπηρεσιακό αυτοκίνητό της εμφανίστηκε η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη. Μάλιστα, μέσω της cityview, έδωσε την απάντησή της σε άκρως επιθετικό τόνο.

Η εγκληματική ενέργεια κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου δεν συνάδει με το ήθος και την ποιότητα του Δήμου μας», δήλωσε αρχικά η κ. Κριεκούκη, η οποία τόνισε: «Δεν ξέρω εάν ήταν ένας συμβολικός στόχος ώστε κάποιοι να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια, την νομιμότητα και την αξιοκρατία που χαρακτηρίζουν την λειτουργία της δικής μας Δημοτικής Αρχής. Πρέπει όμως να τονίσω  ότι τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες εκφράζουν ένα κόσμο  που στον Δήμο μας έχει πια τελειώσει».

Η κ. Κριεκούκη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ο στόχος των δραστών να είναι να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες ή να εκφοβίσουν την ίδια.

«Πρόκειται για περιστατικά που δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν, που δεν πρέπει να μας παρασύρουν και οπωσδήποτε δεν πρέπει να επηρεάζουν την κρίση και τη δράση μας. Είτε πρόκειται για μεθοδευμένες κινήσεις εκφοβισμού είτε πρόκειται για την διάψευση προσωπικών και ιδιοτελών συμφερόντων ένα πράγμα παραμένει γεγονός: Ο τόπος μας έχει αλλάξει σελίδα. Ο Δήμος μας, εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες μου κοιτάμε μόνο μπροστά και έχουμε ένα μόνο σκοπό : το καλό των πολιτών, την ευημερία, την ανάπτυξη, την προοπτική και την προκοπή του τόπου μας».

Μαφιόζικη πρακτική

Η επίθεση στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Γιάννας Κριεκούκη έγινε τα ξημερώματα της 4ης Απριλίου. Επρόκειτο για φωτιά που, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκε από τοποθέτηση και πυροδότηση φιαλών γκαζιού. Το συγκεκριμένο όχημα ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας της.

Η φωτιά, που κατέστρεψε το όχημα, πήρε επικίνδυνες διαστάσεις πριν την επέμβαση της Πυροσβεστικής απειλώντας τα παρακείμενα σπίτια αλλά και την σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα σε αυτά. Να σημειωθεί ότι, από την πρώτη στιγμή της επίθεσης, έσπευσαν όλες οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες που ανέλαβαν και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεδρίασε το ίδιο βράδυ και καταδίκασε την εγκληματική πράξη κατά της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη, χαρακτηρίζοντας την «επίθεση μαφιόζικης πρακτικής η οποία σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το ήθος, την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό των πολιτών του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες της Μάνδρας έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιο περιστατικό. Παρόμοια γεγονότα είχαν συμβεί στο παρελθόν.

Πηγή: http://www.ctview.gr/?p=8194
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment