Follow

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις της Κυριακής στη Χασιά


Με επιτυχία ξεκίνησαν χθες, Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη μεγάλη γιορτή της Παναγιάς, στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.



Στην κατάμεστη πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο «Νικόλαος Λιάκος» κάτοικοι της περιοχής αλλά και επισκέπτες απόλαυσαν ένα εξαιρετικό μουσικό ταξίδι στην παράδοση.



Φυσικά από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει βίντεο που να προπαγανδίζει το έργο της Διοίκησης Παππού! Το έχει καθιερώσει πλέον η Διοίκηση Παππού σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση να διαφημίζει το έργο της λες και είναι εκλογές !!







Το μουσικό πρόγραμμα άνοιξε ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος ο οποίος συνοδευόμενος από την ορχήστρα του τραγούδησε και φέτος στις εκδηλώσεις αφιλοκερδώς. Ο φημισμένος παραδοσιακός και Λαογραφικός Σύλλογος Καματερού «Το γιορντάνι» άνοιξε το χορευτικό πρόγραμμα και ακολούθησαν», ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού «Η ΓΡΙΖΑ», ο Παραδοσιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Φυλής «ΦΥΛΑΣΙΑ και το Χορευτικό της Δημοτικής Ενότητας Φυλής.




Το κέφι κορυφώθηκε όταν στη σκηνή ανέβηκε η Ευτέρπη Λημναίου η οποία μέσα από παραδοσιακά και λαϊκά μονοπάτια έκανε κυριολεκτικά «Άνω κάτω» την πλατεία. Η ατμόσφαιρα πλημμύρισε από «Αισθήσεις», «Αντικείμενα» «Ουρανό» και «Θάλασσα» γιατί «όταν χαράζει στο Αιγαίο» όλοι επιστρέφουν «πάλι στο σπίτι μου χαράματα».



Απόψε Δευτέρα 14 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί στις 22.00 μ.μ. συναυλία με τον Πάνο Καλίδη.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment