Follow

"Τιμητική Πλάκα Βραβείου Προσφοράς": Μία σε κάθε σπίτι του Δήμου Φυλής !!!

Η Διοίκηση Παππού σε άλλη μία προσπάθεια να κλέψει τις εντυπώσεις και να δημιουργήσει επικοινωνιακά τετελεσμένα, έχει προχωρήσει στην υλοποίηση μιας ιδέας που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια: Διανομή μεταλλίων και τιμητικής πλάκας βραβείου προσφοράς σε ότι κινείται ! 

Τελευταία δραστηριότητα σε αυτό το τομέα ήταν τα εγκαίνια παρωδία του ανακαινισμένου δημαρχείου της Φυλής στη Χασιά. Με αφορμή την ανακαίνιση του κτιρίου έκανε διανομή τιμητικών βραβείων στη μισή Χασιά !! Και σε αυτό κυριολεκτούμε ! Όποιος απλά συμμετέχει στα κοινά της Φυλής έχει δικαίωμα σε αυτό το βραβείο !! 

Όλοι οι προγενέστεροι Δημοτικοί και  Κοινοτικοί Σύμβουλοι, των πρώην Κοινοταρχών και Δημάρχων, αλλά και εκπροσώπων του κλήρου για τη συμβολή τους στην πρόοδο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής,  ήταν δικαιούχοι της βράβευσης της 15ης Αυγούστου 2017 !! 

Σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημαρχείου «Νικόλαος Λιάκος» και το πολιτικό μνημόσυνο προς τιμήν του εκλιπόντος Νίκου Λιάκου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς απένειμε τιμητικές πλακέτες και ευχαρίστησε όλους όσους συνεισέφεραν στην πρόοδο της Φυλής.

Εμείς ένα πράγμα θα σχολιάσουμε: Τα βραβεία όταν δίνονται σε όλους, παύουν να έχουν την αξία που συμβολίζουν.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment