Follow

ΠΑΓΚΑΚΙΑ: ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΠΑΠΠΟΥ


Μετά την αγορά τζιπ για την αστυνομία σειρά είχαν τα παγκάκια στις στάσεις. Μία ενέργεια που είναι υποχρέωση του οργανισμού αστικών συγκοινωνιών, ανέλαβε ο Δήμος Φυλής. Γιατί να μη χαλάσουμε χρήματα του Δήμου για να φτιάξουμε και τις στάσεις που έχει υποχρέωση να τις επισκευάζει και να τις κατασκευάζει ο οργανισμός που έχει τα λεωφορεία;


Θα μου πείτε μα και αυτό σας πειράζει; Που βάζει παγκάκια ο Δήμος στις στάσεις; Η κριτική δεν αφορά γιατί έβαλε ο Δήμος παγκάκια για να εξυπηρετείται ο κόσμος, αλλά το τι ενέργειες έκανε για να μη σπαταληθούν χρήματα του Δήμου. 

Έστειλε κάποιο έγγραφο στον ΟΣΥ που να ζητά την αναβάθμιση των στάσεων του Δήμου Φυλής; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Ζήτησε ως αντασταθμιστικά για την φιλοξενία του αμαξοστασίου του ΟΣΥ στα Άνω Λιόσια την αναβάθμιση των στάσεων του Δήμου Φυλής; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Με λίγα λόγια για τις αυτονόητες ενέργειες που πρέπει να κάνει το κράτος στην περιοχή, για άλλη μια φορά βάζει το χέρι του στη τσέπη ο Δήμος. Μάλιστα όπως γνωρίζουμε το κάθε παγκάκι πληρώθηκε με χρυσάφι.... Για αυτό το θέμα όμως θα ξανασχοληθούμε στο άμεσο μέλλον....



Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής έχει ως εξής:
Στα πλαίσια της βελτίωσης της καθημερινότητας, με εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ξεκίνησε, τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 η τοποθέτηση παγκακίων και κάδωναπορριμμάτων στις στάσεις των λεωφορείων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινούπου χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τοποθετήθηκαν, ήδη, σε 30 κεντρικές στάσεις λεωφορείων κι αναμένεται να τοποθετηθούνσε άλλες τόσες.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment