Follow

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ε-FYLI: Τα πεταμένα λεφτά για την ιστοσελίδα της Πάρνηθας


Άλλο ένα Αποκλειστικό Θέμα από το Ε-FYLI: Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε το σκάνδαλο της εγκατάλειψης της ιστοσελίδας του Αθλητικού Οργανισμού ΝΠΔΔ Πάρνηθα του Δήμου Φυλής.

Η ιστορία είναι απλή και έχει ως εξής:

Δαπανήθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ και μάλιστα τα περισσότερα χρήματα προήλθαν μέσω ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013, προκείμενου το νομικό πρόσωπο του Δήμου Φυλής που ασχολείται αποκλειστικά με αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις να αποκτήσει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και μάλιστα να αποτελέσει την πύλη μέσω της οποίας τα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία της περιοχής θα αποκτούσαν δωρεάν πρόσβαση και φωνή στο ίντερνετ.

Ουσιαστικά θα ήταν η αθλητική και πολιτιστική πύλη του Δήμου με πρόσβαση από όλες τις οργανώσεις και συλλόγους, ώστε να ανανεώνουν το υλικό που τους αφορά και ώστε να υπάρχει διαδραστική σχέση με τους δημότες. Η κεντρική διαχείριση θα γινόταν από τον Αθλητικό Οργανισμό Πάρνηθα και από τον Δήμο Φυλής.

Η ιδέα λοιπόν άρχισε να υλοποιείται, η χρηματοδότηση εγκρίθηκε, το έργο υλοποιήθηκε....αλλά η πολιτική ηγεσία πάγωσε το πρότζεκτ...

Δυστυχώς για άλλη μια φορά δημόσιο χρήμα πήγε χαμένο. Ένας ανενεργός ιστότοπος προστέθηκε στο διαδίκτυο. Κανένας δεν ενημερώθηκε, κανένας δε το διαχειρίστηκε. Ποιος φταίει για αυτό; Μα φυσικά η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου και ειδικότερα ο κύριος Μαυροειδής κατά τη γνώμη μας.


Οπότε προκαλούμε τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Πάρνηθα κύριο Μαυροειδή να μας ενημερώσει και να μας απαντήσει:

Γιατί κύριε Μαυροειδή είναι ανενεργός ο ιστότοπος;

Μήπως από τις ΜΗ ενέργειές σας υπάρχει κίνδυνος να επιστραφούν τα χρήματα που έλαβε ως επιχορήγηση ο Δήμος Φυλής;

Σε ποιον θα πρέπει να χρεώσουμε αυτή την αποτυχία της Διοίκησης κατά τη γνώμη σας;

Περιμένοντας και αναμένοντας τις απαντήσεις του κύριου Μαυροειδή εμείς για άλλη μια φορά εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας στην εγκατάλειψη χρηματοδοτούμενων σχεδίων, επειδή ίσως δεν αρέσουν σε κάθε δημοτικό σύμβουλο. 

Εμείς περιμένουμε την απάντησή του την οποία και θα δημοσιεύσουμε αμέσως...

H ανενεργή ουσιαστικά σελίδα του ΝΠΔΔ Πάρνηθα: http://culturesport.fyli.gr/


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment