Follow

Όταν ο Φύλαρχος ξεφτίλισε τον Σχίζα


Η ανάγκη για υπερπροβολή, τελικά μπορεί να οδηγήσει στο αντίθετο αποτέλεσμα !! Θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων είναι το δημοσίευμα του Φυλάρχου, με το οποίο εκτέθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Σχίζας. Το δημοσίευμα συνοδευόμενο από τη παραπάνω φωτογραφία αναφέρει:

Όταν ο Σχίζας κράτησε τη ζωντανή ιστορία του Ζεφυρίου

Βγαίνοντας από την Παναγία Γρηγορούσα για τη λιτάνευση, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017, ο Θανάσης Σχίζας είδε μπροστά του τον παπα Χρήστο Καπερώνη και φοβούμενος μήπως σκοντάψει τον βοήθησε να κατέβει το πεζοδρόμιο.
Ήταν η στιγμή που κράτησε στα χέρια του τη ζωντανή ιστορία του Ζεφυρίου, καθώς ο παπα Χρήστος, με την υπερπεντηκονταετή ποιμαντική του παρουσία έχει αφήσει το στίγμα του στην τοπική κοινωνία.
Φυσικά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι δεν χρειαζόταν τη βοήθεια του Θανάση.
Όταν άρχισε το πρόγραμμα μερακλώθηκε και μάλιστα μπήκε στο χορό αποδεικνύοντας ότι "κρατάνε τα κότσια του".
Ας είναι καλά. 

Δηλαδή όλο το δημοσίευμα για το δευτερόλεπτο που τον βοήθησε να κατέβει το πεζοδρόμιο !! Απίστευτο και όμως αληθινό !! 

Διαβάστε και το απόσπασμα από άρθρο της Ποντικοφυλής:
Σχετικός σύνδεσμος: http://ipontikofyli.blogspot.gr/2017/09/blog-post_21.html

Στο ίδιο μοτίβο είναι και οι κινήσεις του κυρίου Σχίζα μιας και τον τελευταίο καιρό αυτά που ακούγονται για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στην οποία είναι υπεύθυνος δεν είναι διόλου κολακευτικά για αυτόν... 
Τι σκέφτηκαν λοιπόν να κάνουν με το Γενικό Φύλαρχο για να ακουστεί λίγο και αυτός;;; Ιδού, ολόκληρη ανάρτηση ότι ο Σχίζας λέει βοήθησε τον Παπά-Χρήστο να κατέβει το πεζοδρόμιο... Μία κίνηση ευγενείας που θα έκανε ο κάθε ένας μας αν βρισκόταν σε αυτή τη θέση. Μόνο που τελικά για τον κύριο Σχίζα, όπως αποδείχθηκε, η κίνηση του δεν ήταν μόνο ευγενική, μιας και έκρυβε άλλους σκοπούς από πίσω, να γίνει δηλαδή ανάρτηση στο Φύλαρχο.

Με τέτοιες αναρτήσεις φταίνε μετά οι Ζεφυριώτες που τον έχουν κάνει ανέκδοτο;;; 
Την τελευταία εβδομάδα ακούγεται έντονα στο Ζεφύρι ότι ο Σχίζας κυνηγάει ηλικιωμένους άνω των 75 ετών για να τους κατεβάζει από τα πεζοδρόμια και για να τους περνάει απέναντι στο δρόμο. Μάλιστα φήμες λένε πως κυκλοφορεί και με προσωπικό φωτογράφο για να αποθανατίζει τις στιγμές. Οι ηλικιωμένοι όταν αντιλαμβάνονται ότι τους πλησιάζει αρχίζουν το τρέξιμο... 






Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment