Follow

Κάτι συμβαίνει με την παράταξη Μπουραϊμη: Απών ο Τάκης από τους Κρήτες - Δυναμικό Παρών στα Τσίπουρα στο Ζεφύρι


Και εκεί που η παράταξη Μπουραϊμη ήταν απών από την εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών και νομίζαμε πως εξαφανίστηκε η παράταξη, στα Τσίπουρα των Ηπειρωτών Ζεφυρίου η παράταξη του πρώην δημάρχου μας εξέπληξε και μάλιστα με πλήρη σύνθεση !


Γιατί επέλεξε ο κύριος Μπουραϊμης να απουσιάσει από τη μεγάλη γιορτή των Κρητικών; Και γιατί επέλεξε να παρουσιαστεί με όλη την ομάδα στη μικρή συγκριτικά γιορτή των Ηπειρωτών του Ζεφυρίου;


«Για να αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια το χειμώνα που έρχεται, πρέπει να ζητήσουμε από κάθε βαθμό διοίκησης - κυβέρνηση, περιφέρεια, τοπική διοίκηση - να συμβάλλει ώστε να μη μειωθούν άλλο οι συντάξεις, να μη συνεχίζουν να απολύονται εργαζόμενοι, να μην υπάρχουν άνεργοι. Στο δήμο Φυλής, ειδικότερα, θα πρέπει να ζητήσουμε την άρση της αδικίας όσον αφορά στην αντιμετώπιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας μας, της προστασίας της υγείας μας και του δικαιώματος να ζούμε ελεύθεροι»
(από την εκδήλωση "Τσίπουρα 2017" του συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου)




«Τα τσίπουρα, με βάση την παράδοση, αποτελούν μια διαδικασία προετοιμασίας για το χειμώνα που έρχεται. Πιστεύουμε στην παράδοση, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να ερμηνεύουμε καλύτερα κάθε εποχή που ζούμε. Καλό χειμώνα σε όλους»
(από την εκδήλωση "Τσίπουρα 2017" του συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου)




Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment