Follow

Τι θα ψηφίσουμε αύριο στη Φυλή;

Και έφτασε επιτέλους η ώρα των εκλογών. Το αποτέλεσμα θα δείξει αν είναι οι δημότες ευχαριστημένοι από τη διαχείριση του Δήμου Φυλής στα χέρια του Χρήστου Παππού τα τελευταία πέντε χρόνια. Και όχι μόνο αυτό: Για το αν επικροτούν τη διαχείριση Παππού για τη χωματερή, για την οικονομική διαχείριση του Δήμου, για την ανάπτυξη του Δήμου κλπ.

Όχι, δε θα σας πούμε εμείς τι θα ψηφίσετε. Αυτό είναι το μέγιστο δημοκρατικό δικαίωμα. Είναι η φωνή του λαού απέναντι στην εξουσία.

Εσείς αποφασίζετε αν είστε ευχαριστημένοι με την υπάρχουσα κατάσταση, αν θέλετε να μπουν καινούρια πρόσωπα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν είσασταν ευχαριστημένοι από την παρουσία των προσώπων που σας εκπροσώπησαν στο υπάρχον Δημοτικό Συμβούλιο...

Εσείς θα αποφασίσετε αν θέλετε οικογενειοκρατία, αν θέλετε να σας κυβερνήσουν τα ίδια πρόσωπα, αν θέλετε νέους, αν επιθυμείτε να αλλάξετε...

Το σίγουρο είναι ότι εμείς έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Και εμείς επιλέγουμε το μέλλον μας.

Καλή ψήφο ότι και αν επιλέξετε.

Το Ε-FYLI θα είναι εδώ και μετά τις εκλογές, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα για να κάνουμε ΚΡΙΤΙΚΗ σε ΟΠΟΙΑ διοίκηση και αν προκύψει.

Όπως έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, δε μπαίνουμε σε καμμία διαδικασία να γλείψουμε όποιον κυβερνά αυτόν τον τόπο, αλλά θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ στη κακοδιαχείριση, στο κλέψιμο και στη μίζα.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment