Follow

Λαμπερή αυλαία των εκδηλώσεων του Δήμου στη Φυλή


Με καθολική επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκαν χθες ανήμερα της Παναγίας οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Δήμος Φυλής.
Η αυλαία των Πολιτιστικών εκδηλώσεων έπεσε χθες θεαματικά με την λαμπερή Αγγελική Ηλιάδη η οποία μάγεψε μικρούς και μεγάλους ερμηνεύοντας αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες. Η βραδιά ξεκίνησε με την καθιερωμένη ομιλία του Δημάρχου Χρήστου Παππού ενώ αμέσως μετά τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στην πλατεία Φυλής.





Το κοινό που κατάκλυσε και χθες την πλατεία συμμετείχε δυναμικά στη συναυλία ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της τραγουδίστριας. Ειδικά οι λιλιπούτιοι δημότες διασκέδασαν με την ψυχή τους κλέβοντας την παράσταση αφού δεν άφησαν ούτε μια στιγμή την καλλιτέχνιδα μόνη στη σκηνή. Τραγούδησαν από μικροφώνου, χόρεψαν μαζί της και στο τέλος έβγαλαν χιλιάδες φωτογραφίες με την Αγγελική Ηλιάδη. Την παράσταση «έκλεψε» η μικρή Αναστασία που για λίγο πήρε το πρόγραμμα επάνω της εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε μετά τη μία και μισή τα ξημερώματα αλλά η πλατεία και το Δημαρχείο Νίκος Λιάκος άδειασαν πολύ αργότερα αφού όλοι ήθελαν μια φωτογραφία με την Αγγελική. Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την πρόσκληση απηύθυνε από μικροφώνου η Αγγελική Ηλιάδη. Μετά το τέλος της συναυλίας ο Δήμαρχος Φυλής ευχαρίστησε την τραγουδίστρια για τις όμορφες στιγμές που χάρισε στους δημότες, της προσέφερε ένα βιβλίο με την ιστορία του Δήμου και την προσκάλεσε στην πρώτη ευκαιρία για μια ακόμη συναυλία στα Άνω Λιόσια, πρόταση που δέχθηκε ευχαρίστως η Αγγελική Ηλιάδη.


































Πηγή: fyli
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment