Follow

Ποιος είναι ο θηλυκός μπαμπουίνος από το Ζαφύρι;


Με δήθεν εξυπνάδες και αρρωστημένη «καλοπροαίρετη» εμπάθεια προσπαθεί «γνωστός» θηλυκός μπαμπουίνος του Ζαφυρίου να βγει από την αφάνεια, να προκαλέσει το ενδιαφέρον του διαδικτυακού κοινού της περιοχής και φυσικά να υπερασπιστεί τοπικούς παράγοντες από τους οποίους έχει ευεργετηθεί και ευεργετείτε...

Φρόντισε λοιπόν ο γνωστός θηλυκός μπαμπουίνος του Ζαφυρίου αυτή την φορά, να προσβάλει βάναυσα και να βγάλει χολή για τους διοργανωτές εκδήλωσης τοπικού αθλητικού σωματείου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τρόπο και να καταφερθεί με υπονοούμενα ξανά, εναντίον κάποιων μέσων ενημέρωσης, χωρίς βέβαια να έχει το θάρρος να τα ονοματίσει.

Το έχει ξανακάνει και άλλη φορά, γράφοντας επίσης με πολλά υπονοούμενα «φωτογραφίζοντας» κάποια «πιτσούνια» που υποτίθεται αφόδευαν στο μπαλκόνι της (για να την αφοδεύουν τα πετεινά του ουρανού κάτι θα ξέρουν και μάλλον εμπνέει η ίδια στο να την αφοδεύουν) και από ότι φαίνεται, αυτό της είχε υπαγορεύσει η νοσηρή φαντασία της τότε να γράψει. Εμείς αδιαφορήσαμε, όπως θα αδιαφορήσουμε και τώρα μερικώς, επειδή πολύ απλά, για το τι γράφει αυτός ο ημίτρελος θηλυκός μπαμπουίνος από το Ζαφύρι...λίγο μας ενδιαφέρει!

Εξ άλλου μη γελιόμαστε...ποιος δίνει τώρα σημασία, τι γράφει το κάθε «kaKalanews, gaMatanews και taPairnonews», που τα βλέπουν μόνο οι συγγενείς και οι διαπλεκόμενοι φίλοι τους; Πάντως αξίζει να σημειωθεί, αν και προχτές ήταν η παγκόσμια ημέρα για τα ζώα, το συγκεκριμένο «ζώο» δεν πήρε ούτε ένα χρόνια πολλά, γιατί από όσων γνωρίζουμε, δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από κανέναν στην περιοχή, επειδή γνωρίζουν όλοι την εντεταλμένη υπηρεσία που εκτελεί προς υπεράσπιση διαφόρων διαπλεκόμενων, για ιδία...στενά μικρο εργολαβικά συμφέροντα!

Τέλος, για να το σοβαρεύουμε και λίγο το πράμα, επειδή εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι, (απλοί παρατηρητές είμαστε) εσείς που υποτίθεται ότι είστε, ψάξτε λίγο ποιοι «αδέκαστοι» και «αμερόληπτοι» δημοσιογράφοι και οι οικογένειες τους παραβιάζουν κατά κόρον το άρθρο 5 του κώδικα δεοντολογίας σας: «Η διαφάνεια στις οικονομικές σχέσεις αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της αξιοπιστίας, του κύρους και της επαγγελματικής αξιοπρέπειας του δημοσιογράφου, ο οποίος οφείλει: ε. Να μην επιδιώκει και να μη δέχεται οποιεσδήποτε παροχές σε χρήμα και είδος, που θίγουν την αξιοπιστία και την αξιοπρέπειά του και επηρεάζουν την ανεξαρτησία και την αμεροληψία του».

ΥΓ. Αν δεν είχε ασχοληθεί δις με την πάρτη μας, δεν είχαμε και εμείς καμία πρόθεση να ασχοληθούμε με το συμπαθές κατά τα άλλα βασίλειο των μπαμπουίνων...


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment