Follow

Κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους κατοίκους του οικισμού Γεννηματά



Το άνοιγμα της Δυτικής περιφερειακής Αιγάλεω μπορεί να εξυπηρετεί απίστευτα τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Φυλής όμως έχει δημιουργήσει προβλήματα στους κατοίκους του οικισμού Γεννηματά.,
Ένας δρόμος ταχείας κυκλοφορίας χωρίς να πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, έχει δημιουργήσει προβλήματα σε εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής. Το πιο τραγικό είναι πως αποκλείεται η πρόσβαση σε αρκετά σπίτια που τα αποκλείει ο νέος περιφερειακός δρόμος.
Η ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ένω έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση, άγνωστο είναι πότε θα κατασκευαστεί η πεζογέφυρα που τους έχει υποσχεθεί ο Δήμος και η Περιφέρεια.
Μάλιστα η υλοποίησή της είχε τεθεί από τους κατοίκους ως απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία. Αυτό τους είχε υποσχεθεί ο Δήμος Φυλής και η Περιφέρεια.
Όμως και οι δύο ΑΘΕΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Ακόμα πιο έκθετος είναι ο αντιδήμαρχος κύριος Σχίζας είχε υποσχεθεί ότι δεν πρόκειται να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία πριν την κατασκευή της πεζογέφυρας. Ο κύριος Σχίζας όμως όπως φαίνεται επειδή περιμένει ψήφους μόνο από το Ζεφύρι, ξέχασε τις υποσχέσεις που τους έδωσε, τους αγνόησε και κάνει την πάπια...

Στο θέμα θα επανέλθουμε, διότι φαίνεται να εμπαίζουν τους κατοίκους του οικισμού Γεννηματά.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment