Follow

Τι είπαν Παππούς / Μαυροειδάκος στον ΔΑΣ Ζεφυρίου (βίντεο)


Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του αντιδημάρχου κύριου Μαυροειδάκου στον αγιασμό του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 για τη νέα αθλητική χρονιά:





Έξι νέους χώρους αθλοπαιδιών στο Ζεφύρι ανακοίνωσε στον Αγιασμό του ΔΑΣ, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς

Τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, για την πολύπλευρη στήριξή του, απένειμε, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΑΣ Ζεφυρίου, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε για τον Αγιασμό των νέων Τμημάτων στο Ποδόσφαιρο, στην Πάλη και το Handball.

Ο Δήμαρχος Φυλής στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στα παιδιά καλή αθλητική χρονιά, με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς και δεσμεύθηκε για την συνέχιση της οικονομικής στήριξης του συλλόγου. «Οι επιχορηγήσεις και η προσφορά του Δήμου προς τους Συλλόγους φέτος θα είναι πολλαπλάσια σε σχέση με πέρσι. Αυτή είναι η εντολή μου προς την Οικονομική Υπηρεσία, γιατί στόχος και σκοπός μου είναι να μην λείψει τίποτα από κανένα Σύλλογο Μαζικού Αθλητισμού», διαβεβαίωσε ο Χρήστος Παππούς.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στο κλειστό γυμναστήριο του Ζεφυρίου, το οποίο όταν αναλάβαμε ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Κάναμε συντονισμένες προσπάθειες με την Περιφέρεια Αττικής και σήμερα έχουμε ένα στολίδι στο Ζεφύρι», υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος Φυλής ανακοίνωσε παράλληλα πως ξεκινά άμεσα «η ανακαίνιση και των άλλων γυμναστηρίων» στην περιοχή. «Προχωράμε ταχύτατα στη δημιουργία έξι νέων χώρων για τη νέα γενιά, εδώ στο Ζεφύρι, εκ των οποίων θα γίνουν και δυο γήπεδα για το Σπάρτακο», κατέληξε καταχειροκροτούμενος από γονείς και αθλητές.

Αμέσως μετά το σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου Φυλής, ο Αντιπρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου και ιδρυτικό μέλος του αθλητικού σωματείου, Βασίλης Κατηφόρης, απένειμε στο Χρήστο Παππού τιμητική πλακέτα για την προσφορά και τη στήριξή του στο σύλλογο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος του Αγίου Στυλιανού πατέρας Θεοφάνης Θεοφάνους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και μέλος του ΔΣ Γιάννης Μαυροειδάκος στο χαιρετισμό του μνημόνευσε όλα τα μέλη που πέρασαν απ΄ το ΔΣ του συλλόγου και ενημέρωσε αναλυτικά τους γονείς για τα οικονομικά δεδομένα, τη διαχείριση τους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την προηγούμενη χρονιά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Παράλληλα έγινε απολογισμός από τον Έφορο του συλλόγου στα τμήματα Πάλης και Handball και Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Ηλία Κοκκίνη, των αθλητικών επιδόσεων, των μεταγραφών και των μεταλλίων που κατέκτησαν τα τμήματα του συλλόγου. Ο κ. Κοκκίνης προανήγγειλε πως ο ΔΑΣ Ζεφυρίου σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ «ΠΑΡΝΗΘΑ» και το Γιώργο Μαυροειδή καθώς και την Ομοσπονδία Πάλης οργανώνει Πανελλήνιο Τουρνουά Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλλης με την ονομασία «Ντίνος Παπαγεωργίο», αφιερωμένο στην μνήμη του αείμνηστου προπονητή του ΔΑΣ.

Το Δ.Σ. του ΔΑΣ Ζεφυρίου τίμησε επίσης τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο για την προσφορά του στο σύλλογο.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment